V-ati despartit? 5 trucuri care te vor ajuta sa te muti mai repede din casa lui

Pe masura ce lucrurile devin serioase, iar o relatie evolueaza, apare in discutie mutatul impreuna. Este un pas important, dar totul se poate destrama intr-o clipa si exista riscul sa va dati seama ca nu sunteti meniti sa fiti impreuna. In caz de nevoie, aceste trucuri care te vor ajuta sa te muti mai repede din casa lui iti vor fi de mare folos, scrie elitedaily.com.

Sa renunti la o relatie dupa ce ai investit foarte mult timp si sentimente nu este un lucru nici usor, nici placut. Dar, cu toate acestea, daca a venit momentul sa lasati trecutul in urma si sa va continuati vietile separat, va fi necesar sa apelezi la cateva trucuri care te vor ajuta sa te muti mai repede din casa lui.

5 trucuri care te vor ajuta sa te muti mai repede din casa lui

1. Stabiliti o data de comun acord

Daca ati ajuns la concluzia ca totul s-a terminat intre voi si ca este timpul sa porniti pe drumuri separate, este bine sa stabiliti o data de comun acord pentru ca tu sa iti iei lucrurile si sa te muti mai repede din casa iubitului tau. Este mai putin extenuant decat sa-i trimiti constant mesaje sau sa-l urmaresti la fiecare pas pana in momentul in care il prinzi disponibil pentru a a lua ce mai ai pe la el.

2. Adu-ti aminte care este motivul pentru care v-ati despartit

Sa iti aduni lucrurile din casa lui, sa le pui intr-o valiza sau intr-o cutie si sa parasesti locul in care ai petrecut momente frumoase alaturi de iubitul nu este deloc usor, insa este important sa-ti aduci aminte care este motivul pentru care v-ati despartit. Poate ca pe moment vei crede ca inca il iubesti sau ca relatia voastra ar mai fi avut sansa sa mearga, insa, daca ceea ce gandesti este adevarat, atunci nu ar fi trebuit sa ajungeti in acest punct.

3. Fii dispusa sa faci compromisuri

Poate ca in tot acel timp in care ati locuit impreuna ati cumparat unele lucruri, cum ar fi o canapea, o piesa de mobilier nou sau alte obiecte in casa. Din pacate, vei fi nevoita sa renunti la unele lucruri, mai ales daca iubitul tau nu are cu ce sa le inlocuiasca. Asigura-te ca iei lucrurile care iti sunt necesare, cum ar fi haine, bijuterii sau alte obiecte de valoare, si evita sa provoci o cearta care nu isi are rostul.

4. Este important sa dai dovada de maturitate

Momentul in care trebuie sa te muti din casa lui este si momentul in care trebui sa dai dovada de maturitate. Evita sa provoci certuri, sa aduci in discutie subiecte care nu isi mai au rostul, sa te impaci cu el, chiar daca simti ca nu e omul potrivit tie, sau sa faci o scena de gelozie. Toate aceste lucruri nu isi mai au rostul, mai ales daca iubitul tau a fost categoric in ceea ce priveste despartirea sau daca relatia voastra s-a destramat dintr-un motiv serios.

5. Roaga o prietena sa te insoteasca

Sa te muti din casa iubitului tau nu este un lucru deloc usor, asa ca roaga o prietena sa te insoteasca. Vei fi mai putin agitata si te vei putea concentra mai usor. In plus, te va ajuta sa iti strangi mai repede lucrurile din casa lui si iti va fi mai usor sa cari toate acele bagaje. Mai mult decat atat, o prietena te poate ajuta sa eviti unele situatii stanjenitoare.

Daca ti-a placut articolul cu 5 trucuri care te vor ajuta sa te muti mai repede din casa lui, iata si un articol cu 5 lucruri pe care sa le faci dupa despartire!

Foto: Guliver