Satisfactie sexuala maxima - ce vor femeile in materie de sex

Pentru femei, sa aiba parte de satisfactie sexuala maxima este foarte important, asa ca barbatii ar putea sa tina cont de preferintele acestora, scrie lovepanky.com. O viata sexuala activa ajuta la sanatatea fizica, dar si psihica. 

O relatie serioasa se construieste in timp, iar sexul ii ajuta pe cei doi sa se relaxeze si sa se cunoasca mai bine. Se poate vorbi de satisfactie sexuala maxima? Cu siguranta! Pentru asta, barbatii trebuie sa tina cont de ceea ce isi doresc femeile in materie de sex.

Satisfactie sexuala maxima – ce vor femeile in materie de sex

1. Uleiul pentru masaj este perfect pentru preludiu

Femeile vor sa fie rasfatate, alintate si satisfacute din punct de vedere sexual, asa ca uleiul pentru masaj este perfect pentru preludiu. Barbatii ar trebui sa le acorde mai multa atentie in dormitor si sa le ofere cateva momente de placere. Preludiul le ajuta sa se relaxeze, sa se simta mai bine in corpul lor si sa aiba mai multa incredere in sexualitatea lor.

2. Discutiile deschise despre sex sunt importante

Uneori, femeile sunt mai retinute atunci cand vine vorba de sex, asa ca discutiile deschise sunt importante. Barbatii ar trebui sa le acorde mai multa atentie si sa le intrebe ce isi doresc in materie de sex. Odata ce ele au capatat mai multa incredere, le va fi mult mai usor sa se bucure de momentele de intimitate.

3. Complimentele sunt binevenite in dormitor

De multe ori, cei mai multi barbati fac complimente femeilor doar atunci cand vor sa faca o noua cucerire sau sunt la inceputul relatiei. Cu toate acestea, femeile au nevoie sa primeasca constant complimente, pentru ca ele au tendinta sa se intimideze atunci cand vine vorba de sex.

4. Cateva cunostinte minime de anatomie asigura o satisfactie sexuala maxima

Femeile au nevoie sa fie stimulate din punct de vedere sexual, asa ca aceste cunostinte minime de anatomie asigura o satisfactie sexuala maxima. Barbatii ar trebui sa le acorde mai multa atentie femeilor, in special in dormitor. Saruturile pe gat, spate sau alte zone erogene le pot stimula pe acestea si astfel sexul va fi de calitate.

5. Partidele de sex neasteptate sunt “sarea si piperul” relatiei

La fel ca barbatii, femeile vor sa fie surprinse cand vine vorba de sex, asa ca partidele neasteptate sunt “sarea si piperul” relatiei. Cateva minute de sex dimineata, in dus, sau in timpul zilei, cand acestea nu se asteapta, ajuta la o viata sexuala mai buna.

6. Saruturile pasionale provoaca placeri maxime

Femeile adora sa fie sarutate. De ce? Pentru ca le place sa fie rasfatate si alintate, iar saruturile pasionale le ajuta sa atinga placeri maxime. Ele au nevoie de mai multa atentie din partea barbatilor, asa ca sexul nu trebuie sa se rezume doar la cateva tehnici de moda veche.

7. O partida de sex salbatic “condimenteaza” relatia

Fara doar si poate, o partida de sex salbatic “condimenteaza” relatia si stinge conflictele care pornesc de la lucruri marunte. Barbatilor nu trebuie sa le fie teama sa incerce lucruri noi in materie de sex, sa domine, sa se impuna sau sa apeleze la tot felul de trucuri care le ajuta pe femei sa suspine de placere.

8. Pozitia preferata de sex le ajuta pe femei sa atinga placeri maxime

Sunt barbati care obisnuiesc sa faca sex doar in cateva pozitii. Insa daca partenerele lor isi doresc mai mult, ar trebui sa le permita femeilor sa isi exprime dorintele sexuale, sa se simta bine si sa preia controlul atunci cand au mai multa incredere in sexualitatea lor.

Daca ti-a placut acest articol, iata si un articol cu semne subtile prin care ii dai de inteles ca vrei sex. Este foarte simplu!

Foto: Guliver