Secrete fata de partener? 5 situatii cand sunt necesare!

Secrete fata de partener – peste tot ti se spune sa te feresti de ele, pentru ca vor face numai rau relatiei. Insa si sinceritatea poate distruge o relatie uneori. De exemplu, mai bine esti discreta decat sa ii spui cat de grozav a fost sexul cu fostii.

E mai bine ca unele lucruri sa ramana nespuse, chiar si intre partenerii de cuplu. Chiar daca sinceritatea totala e de dorit in cele mai multe cazuri intr-o relatie, nu e intotdeauna gresit sa ai secrete fata de partener. De ce? Pentru ca unele detalii pe care i le-ai spune l-ar putea rani si, in plus, pot avea un efect negativ de durata, scriu cei de la Mindbodygreen.com.

5 situatii in care e mai bine sa ai secrete fata de partener

1. Orice lucru rau pe care familia sau prietenii tai l-au spus despre el

Situatiile in care e bine sa ai secrete fata de partener sunt cele care il privesc doar intr-o mica masura, care i-ar face rau daca le-ar sti si il protejeaza daca nu le afla. Asa ca, daca nu impartasesti impresiile negative ale familiei si prietenilor, nu are rost sa ii spui ce pareri au ei. I-ar fi greu sa isi revina dupa aceea, chiar daca stie ca nu ai aceeasi parere.

2. Criticile familiei lui

E posibil ca si cei din familia lui sa aiba o parere negativ despre el si, in mod bizar, sa ti-o impartaseasca tie. S-ar putea sa te simti atacata si sa iti pui intrebari in legatura cu rolul lui in familie, dar tot e mai bine sa nu ii povestesti.

3. Cat de grozav a fost sexul cu fostii

Multi barbati se simt nesiguri si vor sa auda ca sunt cei mai buni amanti. Nu e gresit sa ai secrete fata de partener daca ii ascunzi ca ai avut iubiti mai buni la pat decat el. Daca ii spui, nu faci decat sa ii alimentezi nesiguranta, care este cel mai mare inamic al vietii sexuale.

4. Dorinta ta ca el sa castige mai multi bani

In general il sprijini in dorinta de a-si urma pasiunea si de a incerca sa faca o afacere sa functioneza, dar sunt zile in care ai vrea sa se maturizeze si sa isi gaseasca un job stabil si bine platit. Ai grija, comentariile tale pe aceasta tema pot fi interpretate ca si cand nu il sprijini. Mai ales daca se simte marginalizat, iar eforturile lui au fost minimizate mereu in familie.

5. Fanteziile tale sexuale cu un prieten de-al lui

E mai bine sa ai secrete fata de iubit decat sa ii spui, cu sinceritate, ce fantezii sexuale ai cu unul dintre prietenii lui. O sa-l faci sa se simta nesigur si va fi gelos, apoi suspicios. Va analiza apoi interactiunile dintre tine si celalalt barbat.

Relatiile sunt destul de provocatoare, chiar daca nu pui paie pe foc, asa ca e mai bine ca, in aceste situatii, sa pastrezi unele lucruri doar pentru tine.

FOTO: Guliver

Citeste si: Iubitul te minte si iti rade in fata? Nu te lasa calcata in picioare!