secretele barbatilor

Fobiile sau lucrurile care ii fac sa se simta nesiguri sunt doua dintre secretele barbatilor, pe care acestia le pot tine ascunse chiar si un an de la data la care v-ati cunoscut. Unora nu le e deloc usor sa se deschida in fata unei femei!

Oricine are secrete. Si noi, si ei. Si, de obicei, inceputul unei relatii e plin de secrete. Secretele barbatilor pot fi dintre cele mai variate. Pe unele ti le ascunde din naivitate, pe altele ca sa nu te alunge, iar pe altele ca sa te cucereasca.

Un editor de la Self.com a facut o lista cu lucruri pe care i le-a ascuns iubitei lui timp de un an de cand au inceput sa se vada. In aceasta lista s-ar putea rezuma secretele barbatilor.

Secretele barbatilor. 7 lucruri pe care ti le poate ascunde

1. Dupa prima voastra intalnire, suna mai multa lume si anunta ca vrea sa se insoare

Daca te place foarte, foarte mult, e posibil sa ii treaca prin cap ca vrea sa isi petreaca tot restul vietii cu tine. Da, e posibil chiar si dupa prima intalnire! Dar, ca sa nu te sperie, nu iti va spune asta decat mult mai tarziu. Cel putin asa a facut editorul Self.com, iar iubita lui a recunoscut, atunci cand a aflat, ca ar fi luat-o la fuga daca ar fi stiut adevarul de la inceput! Deci faptul se indragostesc lulea de la inceput e unul dintre secretele barbatilor. Nu iti va spune decat mult mai tarziu!

2. Nu iti va vorbi despre amicul lui cuceritor

Daca noul tau iubit are un prieten caruia nu ii rezista nicio femeie, fii sigura ca il va tine departe de tine cateva luni! Cu cat acest amic e mai sarmant, cu atat mai tarziu vei afla de existenta lui. O sa ti-l prezinte numai cand va sti sigur ca vei fi imuna la farmecele lui.

3. Fobiile rusinoase

Daca se teme de intuneric sau de paianjeni sau de orice i se pare lui rusinos, nu iti va spune! Decat cand nu va avea de ales. De exemplu, cand va mutati impreuna si vei observa singura ca nu ii place intunericul. Fobiile sunt unele dintre secretele barbatilor.

4. Tine departe de tine unii membri ai familiei

Chiar daca isi iubeste familia, chiar si el poate sa aiba niste rude care au nevoie de o explicatie speciala inainte de a le cunoaste. O matusa nebuna sau un frate ciudat, de exemplu.

5. Nu o sa-ti spuna prea curand ca ii plac comediile romantice din anii ‘80

Stie ca iti plac filmele si spune ca si lui. Dar, daca tu il anunti ca iti plac filmele de arta, ii va lua cel putin un an sa recunoasca in fata ta ca il emotioneaza comediile romantice din anii ’80. De ce iti ascunde? Pentru ca nici lui nu i se pare ceva masculin! Dar nu se poate abtine! Cand o sa vada ca si tu lacrimezi la astfel de filme o sa prinda curaj.

6. Istoria intalnirilor lui romantice

Daca se jeneaza cu experientele lui romantice dinainte de a te cunoaste, nu o sa iti povesteasca despre ele decat dupa mult, mult timp! Ar fi bine sa il ajuti si sa ii pui intrebari delicate. Ar putea fi terapeutic pentru amandoi sa va impartasiti astfel de informatii.

7. Ce il face sa se simta nesigur

Orice tip cu care incepi o relatie ti se va prezenta ca un barbat puternic si sigur pe el. Dar e posibil ca, in spatele acestei masti, sa se simta extrem de nesigur. Lasa-I putin timp, sa se acomodeze cu tine! Cand va fi pregatit, iti va dezvalui ce il face sa se simta nesigur. Il poti ajuta, vorbindu-i despre ce te face pe tine sa te simti nesigura.

Acum ca stii cateva dintre secretele lor, afla si Ce vor barbatii de la tine, dar nu iti spun.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut, te-a ajutat, amuzat, salvat, distrat, scos din… pacat acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!