Semne ca este intimidat de frumusetea si inteligenta ta. La ce sa fii atenta

De obicei, barbatilor nu le este teama sa spuna ce gandesc, insa sunt momente cand se pierd in detalii si nu reusesc sa fie cei mai mari cuceritori. Daca ai intalnit un barbat nou, insa gesturile sale sunt greu de descifrat, poate ca ar fi bine sa tii cont de aceste semne ca este intimidat de frumusetea si inteligenta ta, scrie herinterest.com. 

Daca tii cont de aceste semne ca este intimidat de frumusetea si inteligenta ta, iti va fi mai usor sa-l descifrezi si vei avea sanse mai mari sa faci o noua cucerire. Poti sa aplici o strategie care sa-l faca sa fie mai relaxat in prezenta ta.

Semne ca este intimidat de frumusetea si inteligenta ta

1. Ii este greu sa initieze o discutie

Se intampla sa va intalniti intamplator sau sa petreceti timpul impreuna, insa ii este greu sa inceapa un dialog? E un semn ca este intimidat de tine, asa ca ai putea sa deschizi tu un subiect. Fii sociabila, relaxata si prietenoasa si totul va fi foarte bine.

2. Iese in oras doar cand sunteti inconjurati de mai multe persoane

Te refuza de fiecare data cand ii propui sa mergeti doar voi doi in oras, insa accepta sa iasa de fiecare data cand ii spui ca iesiti cu grupul de prieteni? Poate ca ii este greu sa se simta in largul sau atunci cand este doar cu tine, asa ca el considera ca procedeaza corect.

3. Iti transmite foarte multe semnale, dar nu recunoaste ca e atras de tine

Daca barbatul pe care l-ai intalnit iti face foarte multe complimente sau iti transmite foarte multe semnale, insa nu recunoaste ca te place, este posibil sa aiba aceasta atitudine din simplul motiv ca este intimidat de tine si ii este teama ca va face ceva gresit.

4. Evita contactul vizual

O alta dovada ca este intimidat de tine este aceea ca evita contactul vizual de fiecare data cand vorbiti. Daca are tendinta sa se eschiveze de fiecare data cand se intampla sa fiti doar voi doi intr-o incapere, inseamna ca are nevoie de mai mult timp pentru a prinde mai mult curaj.

5. Are o atitudine serioasa fata de tine

Se intampla sa va intalniti intamplator sau sa iesiti cu mai multe persoane, insa el are o atitudine sobra fata de tine? Inseamna ca isi face griji ca nu este potrivit pentru tine si este mult prea atent la detalii. Odata ce va ajunge sa te cunoasca mai bine, se va simti mai relaxat in prezenta ta.

6. Este foarte agitat in prezenta ta

Pe lista cu semne ca este intimidat de frumusetea si inteligenta ta se afla si comportamentul nelinistit pe care il are atunci cand se afla in prezenta ta. Daca este agitat, nervos, evita sa faca conversatie sau cauta tot felul de scuze pentru a pleca mai devreme acasa, toate aceste lucruri inseamna ca il intimidezi.

7. Isi roaga prietenii sa vorbeasca in numele lui

Un barbat care se simte intimidat de o femeie nu se va deschide foarte usor in fata ei, asa ca este posibil sa isi roage prietenii sa vorbeasca in numele lui. Nu ar trebui sa te mire faptul ca prietenii lui vorbesc foarte frumos despre el si iti spun cat de incantat este el de tine. Desi este un gest destul de dragut, ar fi bine ca el sa isi faca curaj si sa iti spuna ce simte pentru tine.

Iata si un articol despre cum reactioneaza barbatii cand sunt suparati, dar se prefac ca nu e asa!

Foto: Guliver