La primele intalniri cu un barbat, este foarte probabil sa crezi ca exista multe asemanari intre voi si iti doresti ca el sa fie sufletul tau pereche. Indiferent ca va place aceeasi muzica sau ca aveti pasiuni comune, toate aceste lucruri iti confirma ca el este potrivit pentru tine, scrie bustle.com. Cu toate acestea, pe masura ce relatia evolueaza, este posibil sa observi cateva semne ca nu esti compatibila cu iubitul tau. 

La inceputul relatiei, totul este minunat, insa, dupa un timp, este posibil sa ai parte de o dezamagire si sa descoperi ca esti prea diferita de cel cu care vrei sa ai o relatie. Exista si varianta in care contrariile se atrag, insa este nevoie de foarte mult timp si efort pentru a cladi relatia perfecta. De aceea, analizeaza daca exista semne ca nu esti compatibila cu iubitul tau si, in functie de situatie, ia masuri.

Nu stiti sa clarificati neintelegerile dintre voi

Semne ca nu esti compatibila cu iubitul tau

1. Nu reusiti sa clarificati neintelegerile dintre voi

Pe primul loc pe lista cu semne ca nu esti compatibila cu iubitul tau este modul in care reactionati atunci cand va confruntati cu situatii dificile. Este firesc sa apara probleme sau neintelegeri intre voi, dar nu este normal sa alegeti sa va ignorati reciproc sau sa nu dati atentie detaliilor importante. Comunicarea este foarte importanta in cuplu, asa ca este bine sa vorbiti deschis despre orice va preocupa, spun psihologii.