A doua intalnire

Prima intalnire nu este deloc usoara, esti timida, nu stii ce sa vorbesti, esti foarte atenta la tot ce faci si aproape ca nu te bucuri deloc de timpul petrecut cu el. Cu toate acestea, prima intalnire are si partile ei bune si astfel poti ajunge la a doua intalnire!

Daca el te-a placut din prima, iti vei da seama! Trebuie doar sa fii atenta la modul in care comunica cu tine si astfel iti vei da seama daca te va invita la a doua intalnire.

Cei de la elitedaily.com sustin ca barbatii nu sunt foarte greu de citit, iar ei transmit zilnic semnale pe care le poti citi cu usurinta.

Semne subtile ca vrea sa aveti o a doua intalnire

Stii foarte bine ca prima intalnire poate fi la fel de grea si pentru el si ar fi in stare sa spuna orice doar ca sa fie pe placul tau. In plus, iti poti da seama daca te place, urmarind cateva semne subtile.

1. Mentine contactul vizual cu tine

Daca el mentine contactul vizual cu tine, este un semn clar ca te place si sunt sanse sa iesiti si la a doua intalnire. Nu este foarte greu sa te prinzi daca privirile sale sunt de admiratie sau nu. In plus, orice barbat are tendinta sa-si analizeze partenera din cap pana-n picioare si este foarte expresiv in momentul in care vede ceva care-i place si care-i starneste imaginatia.

2. Se va lovi “accidental” de tine

Sunt foarte multe moduri prin care el poate intra in contact cu tine, chiar de la prima intalnire. Dar important este cum reuseste acest lucru! Cel mai simplu pentru el este sa se loveasca “accidental” de tine, ca si cum intentiile sale ar fi fost complet altele. In acest fel, el iti atrage atentia asupra sa si iti arata ca este interesat de tine.

3. Vorbeste prea putin despre el

Nu trebuie sa iti faci griji daca vorbeste prea putin despre el, pentru ca acest lucru inseamna ca este mult mai atent la tine. Iti analizeaza fiecare cuvant, este atent la tot ce ii povestesti si are mai mult timp sa te admire, fara sa para deplasat. Este un semn clar ca iti va propune sa iesiti si la a doua intalnire.

4. Amana momentul “despartirii”

Ati luat cina in oras si el insista sa incercati si un desert sau iti propune sa mai faceti o plimbare inainte sa te conduca acasa? Sunt semne evidente ca te place si ca isi doreste sa petreaca mai mult timp cu tine. Profita de timpul pe care il petreci in compania lui si simte-te bine, discuta despre orice iti trece prin minte si fii naturala!

5. Te conduce acasa

Partenerul tau insista sa te conduca acasa? Este un semn clar ca i-a placut intalnirea cu tine si vrea sa profite de minutele pe care le mai are la dispozitie pentru a sta de vorba sau pentru a te admira. Iti va cere sa-i comunici ca ai intrat cu bine in casa si de aici vor incepe o serie de mesaje care vor duce la a doua intalnire.

6. Iti da de inteles ca vrea sa te sarute

Ati ajuns in fata casei tale, dar el tot amana momentul in care va despartiti? Ei bine, el incearca sa iti dea de inteles ca vrea sa te sarute! Nu trebuie sa fii dezamagita daca nu are aceasta initiativa, pentru ca este clar ca nu vrea sa faca ceva gresit. Un sarut pe obraz si cateva cuvinte de multumire sunt suficiente pentru prima intalnire. Continuarea…la a doua intalnire!

Vrei o prima intalnire perfecta? Iata ce sa faci si ce nu!

Foto: StockSnap