sex and the city

Noi femeile primim sfaturi de la toata lumea – parinti, prieteni si uneori chiar si de la vecinii bagaciosi. Si desi multe dintre ele ne deranjeaza sau ne fac sa nu le luam in seama, cand Sex and the City, serialul nostru preferat, ne transmite direct niste invataturi, suntem mult mai dispuse sa le ascultam.

Iubeste-te in primul rand pe tine. Desi Sex and the City a parut un serial despre gasirea iubirii adevarate, in spatele tuturor one night stand-urilor, relatiilor cu probleme si strainilor atractivi era un mesaj puternic care spunea ca inainte de toate trebuie sa te cunosti pe tine. Cele patru prietene au invatat impreuna, in timp, ca daca fac compromisuri de dragul unui barbat nu vor fi niciodata fericite cu adevarat. Pentru a gasi marea iubire la care tanjesti, trebuie sa te descoperi inainte pe tine si sa te accepti cu toate imperfectiunile de rigoare.

Sex and the City arata cat de importanta este prietenia pentru fiecare dintre noi

Pretuieste-ti prietenele. Este greu sa inaintezi prin apele involburate ale vietii de una singura. Si desi o relatie romantica de succes este minunata, nimic nu bate timpul petrecut cu amicele tale. Indiferent de schimbarile prin care au trecut Samantha, Carrie, Miranda si Charlotte, ele si-au gasit mereu drumul spre cercul lor de apropiate. Prietenia te ajuta sa treci peste moartea parintilor, sarcina, cancer la san, crize in cariera, despartiri dureroase si probleme financiare. Dar asta nu inseamna ca nu le-a fost greu, din cand in cand, sa ramana impreuna. Insa dupa cum bine spunea Samantha “We’re soul-mates”.

Fii deschisa la diverse posibilitati. Toate cele patru prietene aveau succes pentru ca erau mereu determinate sa obtina ce-si doreau. Insa uneori trebuie sa nu te concentrezi doar pe ce stii deja. Miranda de exemplu credea ca nu va putea locui in Brooklyn si era gata sa rateze familia frumoasa pe care o putea avea cu Steve. Charlotte ar fi putut sa respinga pasiunea pe care o simtea pentru Harry deoarece acesta era mic de inaltime si chel. E bine sa ai o imagine clara asupra a ce-ti doresti de la viata ta. Dar daca te atasezi prea mult de anumite idei s-ar putea sa ratezi lucruri care ti se potrivesc mult mult mai bine.

Citeste si: “Lectii de viata si stil inspirate de Sex and the City”!

Foto: Guliver