Sex seara sau dimineata? Oricand, cata vreme te alegi cu un orgasm

Fara nicio legatura cu romantismul, tu ce crezi: femeile prefera sa faca sex seara sau dimineata? Raspunsul este aparent simplu, mai ales daca stai sa te gandesti ca seara ai mai mult timp liber si nu esti presata de treburile casnice sau de cele de la job.

Editorii de la idiva.com au si ei o explicatie la dilema: „sex seara sau dimineata?“. Ai zice ca dupa o zi lunga la serviciu, un dus cald si relaxant este cea mai buna idee. Daca mai apare si partenerul in peisaj, care iti face un masaj, e practic imposibil sa refuzi o partida de amor, oricat de obosita ai fi.

Este dovedit ca, pentru a face sex seara sau dimineata, nu trebuie sa fii intr-un anume fel, de exemplu, sa ai o fire romantica.

Stiai ca cele mai multe cupluri fac sex seara, in special intre ora 10 pm si 2 am? Te intrebi de ce? Pentru ca, daca stam sa ne gandim din punct de vedere biologic, oamenii pot face sex oricand doresc.

Cu toate acestea, programul zilnic, viata sociala, nevoia de intimitate si alti factori inconjuratori ne influenteaza si momentul cand facem dragoste. De aceea, seara este preferata pentru sex, atat de femei, cat si de barbati.

Privind altfel lucrurile, seara nu mai ai treaba cu serviciul, ai mancat, vasele sunt spalate, prietenii si familia nu te mai tin de vorba, pe scurt tot timpul e al tau si al iubitului.

In weekend faci sex seara sau dimineata?

Si mai interesant este ca majoritatea oamenilor fac sex in weekend, adica sambata si duminica, intre 11 pm si 1 am, tot seara, desi in multe cazuri nu se mai pune problema sarcinilor de serviciu.

Surprinzator este si faptul ca butonul rosu aferent apetitului sexual se aprinde luni dimineata, in jurul orei 6 am. Multe cupluri aleg sa se rasfete cu o ultima portie de dragoste, inainte a inceapa o noua saptamana plina de provocari.

Indiferent cand alegi sa faci sex, afla 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despe apetitul sexual.

Foto: Guliver