sfaturi amoroase pentru realisti

Te-ai plictisit de aceleasi sfaturi amoroase care te indeamna sa nu te culci niciodata suparata pe iubitul tau? Nu esti singura. Din fericire am gasit un articol pe huffingtonpost.com gandit special pentru realisti, care n-au nevoie de texte dulci si de multe ori inutile.

4 sfaturi amoroase care te vor ajuta daca esti intr-o relatie pe termen lung

Mai iesi si fara iubitul tau si aminteste-ti ce era bine cand erai singura

Ochii care nu se vad nu se uita ci isi duc dorul, iar partenerii unui cuplu mai trebuie sa faca asta din cand in cand. Este important sa mai faci din cand in cand cate o scurta pauza, sa pleci intr-un business trip sau intr-o vacanta doar cu cea mai buna prietena. Reconecteaza-te cu prietenii! Gaseste-ti si alte hobby-uri si distractii pe langa cele pe care le aveti deja impreuna. De-a lungul acestui proces, s-ar putea fi surprinsa cand iti vei aminti cate chestii iti placeau inainte de a intra in relatie si pe care le-ai dat uitarii. Nu vei muri daca o sa petreci un weekend sau cateva zile departe de partenerul tau. De fapt relatia ta ar putea beneficia de pe urma acestei pauze.

Vorbeste cu iubitul tau in public exact asa cum ai facut-o prima oara

Daca tii la partenerul tau, fii respectuoasa cu el in public,. Nu e ok sa va transformati in cuplul care-si rezolva problemele in vazul lumii, aruncand din cand in cand cuvinte muscatoare unuia altuia. Nu lua niciodata in ras si nici nu dezonora numele iubitului tau in public. Nu pare ceva atat de grav, dar il poate afecta extrem de tare.

Nu te astepta ca iubitul tau sa-ti indeplineasca orice nevoie

Sunt multe femei care depind de iubitii lor pentru a-si satisface orice nevoie, dar aceasta asteptare este otravitoare pentru orice relatie. Casatoriile de azi se apleaca sub greutatea propriilor noastre asteptari: De ce ne asteptam ca sotii nostri sa fie cei mai buni prieteni ai nostri, parteneri de dans, amanti perfecti, bucatari, confidenti, ingrijitori, suflete perfecte?

Gaseste propria definitie a monogamiei

Astazi, multe cupluri exploreaza propriile versiuni ale monogamiei adaptate la nevoile lor. Poate o casatorie deschisa nu este o varianta pentru toata lumea, dar exista oameni cu relatii fericite care au mici flirturi cu permisiunea partenerilor. Daca esti intr-o relatie pe termen lung sunt sanse mari ca unul dintre voi sa se lupte pentru a ramane fidel, fie ca e vorba de tentatia unei aventuri emotionale sau ceva mai mult fizic.

Pentru a stavili infidelitatea cat mai mult posibil, incearca sa provoci o discutie onesta despre ea. Ce lipseste din relatie si l-ar putea face pe iubitul tau sa te insele? Cum te-ai descurca in cazul unei aventuri? Fiti sinceri unul cu celalalt si incearca sa aduci in discutie chiar si un posibil scenariu in cazul in care chiar s-ar intampla asta.

Citeste si: „8 sfaturi care te ajuta sa ai o casnicie fericita in fiecare zi”!

Foto: iStockphoto

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!