Sfaturi de seductie de la Dita von Teese.

Artista burlesca Dita von Teese este una dintre cele mai atragatoare femei din showbiz. Doua dintre armele ei de seductie sunt sextingul si lenjeria neagra.

Dita Von Teese (43 de ani) este dansatoare burlesca, model, designer vestimentar si, ocazional, actrita. A devenit cunoscuta dupa ce a readus in actualitate spectacolul burlesc.

O femeie foarte atragatoare, Dita a impartasit publicatiei pentru femei Sheknows.com trucurile pe care le foloseste ca arme de seductie. De la lenjerie intima sexy la ras, Dita se foloseste de toate calitatile pe care le are pentru a pune pe jar un barbat, atunci cand il vrea.

Lenjeria neagra, arma de seductie numarul unu

Intrebata care este, in opinia ei, cea mai simpla cale prin care poti starni un barbat, Dita von Teese a răspuns: „Lenjeria neagra. E simplu! Nu dă gres niciodată!”.

Diva burlesca are insa propriul brand de lenjerie, Von Follies. Acest lucru are, spune ea, avantajul ca poate desena si si purta absolut tot ce isi doreste in garderoba. Actrita spune ca prefera lenjeria din dantela neagra.

Daca vrei sa il faci pe barbatul pe care il placi sa se gandeasca numai la tine ziua intreaga, Dita are un sfat inedit: „Cea mai buna metoda este sa il lasi singur. Trebuie sa fii misterioasa, un pic greu de prins. E un joc, iar barbatilor le place sa vaneze. Nu trebuie sa fii insistenta”, spune vedeta.

Un alt sfat de seductie de la celebra dansatoare este ca e bine sa faci sexting. „Imi place chimia textuala”, a spus ea.

Rasul, calea catre inima unui barbat

Dar, cand treci de nivelul de atractie sexuala, Dita von Teese spune ca cea mai sigura cale catre inima unui barbat este rasul: „Rasul e o metoda grozava! Un barbat are nevoie sa vada ca nu esti doar un ghip dragut si ca esti si amuzanta si ca exista chimie intre voi si in afara dormitorului”.

Cand vine vorba de a-si petrece noaptea cu un barbat, cel mai mult ii place sa stea acasa si sa ii pregateasca iubitului ei o seara speciala. „Depinde de stadiul relatiei. Pentru anumiti barbati e posibil sa vreau sa ii distrez la mine acasa si sa le gatesc. Dar trebuie sa castige acest loc in viata mea. In general, imi place sa iau cina in oras si sa ma plimb prin Paris”, a mărturisit Dita.

Acum ca stii cum sa fii seducatoare, afla si Cum sa neutralizezi problemele de cuplu cu umor.

FOTO: istockphoto.com