Cum sa atragi sufletul pereche.

Daca mai crezi in sufletul pereche, esti pe drumul cel bun. Acesta este primul pas care te va duce catre el. Invata cum sa il atragi si sa il pastrezi.

Si tu ai un suflet pereche. Cineva cu care sa impartasesti o mare dragoste. Daca nu l-ai gasit pe acest barbat inca, inseamna ca abia astepti sa il intalnesti. Si acest lucru este posibil. Cu cat esti mai constienta de ceea ce vrei de la o relatie, cu atat ai mai multe sanse sa primesti acele lucruri. Astfel, iti controlezi destinul in dragoste.

Iata 5 pasi pe care ii poti urma ca sa intalnesti sufletul pereche, de la Mindbodygreen.com.

1. Crede in dragoste si in sufletul pereche

Crezi ca poti avea o relatie care sa te incante, sa te dezvolte si de la care sa primesti in fiecare zi tot mai mult? Crezi ca ai un suflet pereche? Sa crezi in dragoste e ceva crucial atunci cand vrei sa devina realitate. Nu poti avea o relatie despre care sa nu crezi ca poate exista. Daca ai indoieli, repeta-ti in minte ca meriti si ca este posibil sa ai o relatie absolut grozava! Cand crezi cu tarie acest lucru, ti se va intampla.

2. Vindeca ranile vechi

Trebuie sa te obisnuiesti cu vechile rani si sa faci pace cu ele. Sa treci peste trecut si sa te vindeci, ca sa iti permiti sa primesti dragostea ce va veni. Cum sa faci asta? In primul rand, accepta ca ai niste probleme emotionale mai vechi. Poate ca te-ai simtit abandonata, captiva sau nu te-ai simtit destul de buna intr-o anumita situatie. Odata ce iti dai seama care este problema, incepi sa ai grija de tine si sa te dezvolti in acea zona in care ai fost ranita. De exemplu, daca ai fost respinsa intr-o relatie anterioara, accepta-ti sentimentele, fii blanda cu tine insati si accepta-te asa cum esti.

3. Iubeste-te asa cum vrei sa fii iubita

Cei din jur te vor trata asa cum te tratezi tu insati. De aceea, cea mai buna cale prin care sa atragi un partener care sa te adore este sa te adori tu insati. Nu doar de suprafata, ci in profunzime. Ai grija de tine cat poti de bine. Iubeste-te pe de-a-ntregul si ai grija ca dragostea pentru tine insati sa fie prioritatea numarul 1 in fiecare zi.

4. Bucura-te de viata si inainte sa apara El

Daca vrei o relatie in care sa te simti fantastic, atunci tu trebuie sa te simti grozav inainte ca partenerul pe care il visezi sa apara in viata ta. Prea des oamenii cred ca solutia catre o viata fericita este gasirea unui partener, asa ca isi pun toate sperantele in acesta. Dar nu asa stau lucrurile. Viata este ceea ce ti se intampla acum. Cu cat te bucuri mai mullt de ea, cu atat mai atragatoare vei fi in fata celoralti.

5. Traieste cu toata inima

Daca vrei sa iti gasesti sufletul pereche atunci invata sa traiesti din tot sufletul. Asta inseamna sa fii conectata mereu la sinele tau autentic, sa fii sincera cu tine insati si sa faci o promisiune fata de tine: sa traiesti asa cum iti doresti cu adevarat. Atunci cand traiesti urmandu-ti inima, ceilalti vad care sunt pasiunile tale, ce te entuziasmeaza si ce iti place si vor veni catre tine, daca au si ei dorinte asemanatoare. Vei fi irezistibila!

Acum ca stii care sunt cele 5 reguli de urmat ca sa il gasesti, afla si Cum te ajuta meditatia sa-ti gasesti sufletul pereche.

FOTO: istockphoto.com