Diferenta dintre sufletul pereche si partenerul de viata. Pe care il alegi?

Sufletul pereche si partenerul potrivit pentru o viata nu sunt unul si acelasi, in cele mai multe cazuri. Sufletul pereche pare sa stie totul despre tine, dar de obicei nu e barbatul cu care sa ramai o viata intreaga.

Sufletul pereche: Cineva care este aliniat sufletului tau si care iti este trimis ca sa provoace, sa trezeasca si sa miste unele parti din tine, pentru ca sufletul tau sa acceada la un nivel mai inalt de constiinta de sine. Te ajuta sa iti cunosti caracterul, sentimentele, motivatia si dorintele.

Partenerul de viata: Un camarad, un prieten, un individ stabil si sigur, pe care te poti baza si de care poti depinde ca sa razbesti prin viata. Exista sentimente reciproce de dragoste si respect, iar nevoile si dorintele voastre se sincronizeaza.

Acestea sunt definitiile celor de la Foreverconscious.com. Orice om vrea sa isi intalneasca sufletul pereche. Dar exista si parerea ca ar exista mai multe suflete pereche in lume, toate avand acelasi scop: apar in vietile noastre ca sa ne trezeasca spiritul si sa ne faca sa devenim mai constienti de noi insine. Deseori, relatiile cu sufletul pereche nu sunt pentru totdeauna, iar asta se intampla pentru ca sunt foarte intense sau pentru ca, din relatia respectiva, trebuie sa inveti o lectie anume.

Sufletele pereche pot fi, de asemenea, rude sau prieteni, nu sunt neaparat parteneri in dragoste. Ci oameni cu care simti o puternica legatura energetica.

Diferente intre relatia cu sufletul pereche si cea cu partenerul de viata

Relatia cu sufletul pereche

In relatia cu sufletul pereche simti o conexiune atat de puternica incat ti se pare ca il cunosti de o vecie. Ai momente de deja vu, aveti acelasi mod de a gandi si va intelegeti foarte bine unul pe altul, aveti slabiciuni sau obiceiuri asemanatoare sau ati trecut prin acelasi fel de greutati in copilarie sau adolescenta.

Conexiunea cu sufletul tau pereche este, de obicei, foarte intensa si la fel este si relatia. Cateodata puteti trece de la o extrema la alta si simtiti ca sunteti conectati chiar si cand nu sunteti impreuna. Stii, intuitiv, ce simte sau la ce se gandeste sufletul pereche. Relatia voastra este emotionala, provocatoare si poate scoate la iveala lucruri pe care nu le stiai despre tine. Cand iti cunosti sufletul pereche, viata ta se poate schimba major. E posibil ca relatia sa nu dureze pentru totdeauna, dar dragostea va ramane mereu in suflet.

Relatia cu partenerul de viata

In relatia cu partenerul de viata va simtiti atrasi unul de altul si rezonati fiecare cu valorile in care crede celalalt. Va face placere sa va cunoasteti si sa descoperiti diferentele si asemanarile dintre voi. Va intelegeti bine ca prieteni si relatia nu trece de la o extrema la alta. Aveti o relatie bazata pe logica si decizii intelectuale. Rezonati la aceleasi idei filosofice sau religioase si aveti aceleasi valori.

Spre deosebire de relatia cu sufletul pereche, in cea cu partenerul de viata te gandesti si la partea financiara. Aveti nevoie de stabilitate financiara si emotionala amandoi. Relatia voastra se bazeaza pe prezenta fizica si pe crearea de noi amintiri. Cu acest partener simti nevoia sa te casatoresti si sa iti intemeiezi o familie.

In momente diferite ale vietii tale, vei simti nevoia sa ai diferite tipuri de relatii. Niciuna nu este mai buna sau mai rea decat alta, este o decizie personala pe care trebuie sa o iei ascultandu-ti inima.

FOTO: Guliver

Citeste si: Ce conteaza cu adevarat atunci cand ne alegem partenerul de viata?