idei de intalniri romantice cuplu

In peliculele romantice arata bine, dar in realitate n-au prea multe beneficii. Vorbim despre intalniri romantice clasice (o masa-n oras + un film) si-ti explicam de ce merita sa renunti la acest sablon. Iata cateva idei de intalniri romantice inedite!

E timpul sa alegi activitati mai amuzante in locul unei intalniri romantice clasice. Uita de o variantele impersonale, care nu te lasa sa descoperi prea multe de langa tine si testeaza ceva alternativ. Noi iti recomandam cateva idei de intalniri romantice altfel!

Nu trebuie sa fie ceva scump, nebunesc sau extrem de complicat – o plimbare printr-un parc, o sesiune de gatit impreuna sau un joc de darts intr-un bar sunt optiuni simple, dar cu rezultate incredibile. Te invitam sa descoperi beneficiile acestei schimbari!

Idei de intalniri romantice cu beneficii: de ce ar trebui sa-ncerci ceva diferit

Chiar si cele mai reusite iesiri la restaurant pot fi destul de sobre

Idei de intalniri romantice inedite – Sunt mai usor de sugerat. Nu mai trebuie sa folosesti o formula pretioasa de genul “Ai vrea sa iesi in oras cu mine?” care fie vorba intre noi suna un pic dubios cand e spusa de tine. In schimb poti arunca in treacat ca ai auzit de un super concert sau un eveniment inedit la care vrei sa participi si daca are chef te poate insoti.

Idei de intalniri romantice – Vei fii mai atractiva pentru tipul cel nou. Daca-i sugerezi ceva diferit fata de restul fetelor cu care a iesit in oras isi va da seama ca esti mult mai creativa si implicit mai interesanta decat majoritatea. Iar asta e o caracteristica irezistibila in ochii oricui.

Idei de intalniri romantice – E mult mai amuzant. Chiar si cele mai reusite iesiri la restaurant pot fi destul de sobre. Si daca nu reusiti sa va relaxati exista o sansa destul de mare sa plecati amandoi nemultumiti de la ele. Dar daca alegi o intalnire atipica, intr-un loc care presupune diverse activitati atunci nu aveti cum sa va plictisiti.

Idei de intalniri romantice – Il cunosti pe cel de langa tine mai bine. Iesirea la restaurant si apoi la film e o alegere clasica, dar nu te ajuta sa afli prea multe lucruri despre cel de langa tine. Ideal ar fi sa va intalniti in mediul vostru natural, in care actiunile voastre vor vorbi de la sine despre voi. Gasiti un hobby comun si mergeti impreuna acolo unde va puteti bucura de el.

Idei de intalniri romantice – Poti sa fii jucausa. Daca mergeti la un joc sau va inscrieti intr-o competitie aveti motivul perfect ca sa va zgandariti, sa flirtati si sa glumiti unul cu altul. Astfel se va crea o tensiune placuta intre voi.

Citeste si: Ghid fashion pentru intalniri romantice: 8 idei pro si contra!

Foto: Thinkstock