Daca te gandesti la despartire, mai gandeste-te putin

Exista semnale de alarma pe care le primim in relatii si am invatat ca ar trebui sa fugim de cei care le prezinta. Cateva dintre ele pot semnala altceva. Daca te gandesti la despartire din cauza lor, mai gandeste-te o data!

Are peste 30 de ani si nu a avut nicio relatie de durata? Sau poate nu se descurca prea bine in pat? Poate lucrurile acestea sunt un semnal de alarma si poate ai dreptate sa te gandesti la despartire. Dar exista cinci indoieli deja „clasice” pe care le-ai putea reevalua putin. Self iti spune care sunt acestea.

Exista tentatia de a rupe legatura rapid, pentru ca nu ai timp de pierdut. Dar unii barbati buni se dezvaluie incet si in timp. Exista nuante in fiecare situatie.

5 semnale de alarma care merita reexaminate

1. A avut legaturi cu prea multe femei. Nu intra in panica. Multi barbati vor sa ajunga intr-o perioada de siguranta emotionala si financiara inainte de a se implica intr-o relatie pe termen lung. Nu este neaparat afemeiat. Conteaza ce intentii are acum. A inselat in trecut sau a fost fidel? Se poarta cu respect? Ai incredere in instinctul tau.

2. Nu prea se pricepe la preludiu. Pentru ca multi barbati au evoluat intr-un mediu in care se punea accent pe aventuri de o noapte, poate nu a apucat sa invete ca femeile au nevoie de mai multa atentie. Poti incerca sa comunici cu el pe aceasta tema. Daca nu este deschis la… imbunatatiri, e mai bine sa mergi mai departe.

3. Nu a evoluat destul in cariera. Desi tu esti aproape de ce ti-ai propus sa atingi, el inca nu a reusit destule pe plan profesional. Multor oameni le ia mai mult timp sa-si dea seama ce vor sa faca si la ce s-ar pricepe. Are visuri realiste sau traieste intr-o fantezie a jobului perfect? Daca in rest este un partener care te sprijina si te face fericita, ii mai poti da timp.

4. Nu poate sa-ti spuna „Te iubesc”. Daca intri in panica din aceasta cauza, calmeaza-te. Exista si alte motive pentru care nu iti poate spune ca te iubeste, si nu doar pentru ca nu ar simti asta. Poate a spus asta in trecut si a fost respins. Poate a crescut intr-o familie in care nu prea se spunea asta. Daca ii arati ca e in siguranta cu tine, va veni si acest moment, mai ales daca este afectuos cu tine.

5. Nu iti prezinta familia lui. S-ar putea ca acest lucru sa n-aiba legatura cu tine, ci cu asteptarile nerealiste ale familiei lui. Poate vrea sa va intariti relatia inainte de a avea parte de o intalnire cu un clan critic, sau unul foarte disfunctional si nu vrea sa te sperie. Da-i timp sa se simta pregatit de aceasta intalnire.

Daca totusi nu a mers intre voi, afla ca o despartire poate fi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata