semne ca te iubeste soacra

Nu stii cum sa iti dai seama daca te iubeste soacra sau nu? Ei bine, exista cateva semne care iti demonstreaza clar ca te are la inima. Chiar daca nu ti le arata pe toate, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca esti norocoasa oricum.

Pe baza relatiei toxice dintre soacra si nora s-a creat deja un stereotip, insa acesta nu se aplica in toate cazurile. Poate ca soacrei tale ii este greu sa accepte ca exista o alta femeie importanta in viata baiatului ei, dar nu inseamna ca nu te place. Daca mai ai vreun dubiu in ceea ce priveste comportamentul ei, citeste semnele de mai jos care iti demonstreaza ca te iubeste soacra chiar daca nu ti-o spune cu voce tare, potrivit romper.com.

Te iubeste soacra daca…

  1. … iti respecta limitele

Limitele personale sunt un subiect sensibil, mai ales in relatia dintre soacra si nora. Dar daca mama iubitului ori a sotului face tot ce ii sta in putinta pentru a nu le intrece pe ale tale, fii sigura ca te place. Este evident ca te respecta si ca isi doreste sa aiba o relatie buna cu tine. Mai mult de atat, considera si ca esti o partida buna pentru fiul ei, altfel nu ar sta pe ganduri.

  1. … isi aminteste de zilele importante pentru tine

Daca soacra ta tine minte cand este ziua ta ori cand sarbatoresti ziua unui prenume pe care nu esti strigata prea des, atunci cu siguranta te iubeste. Te poti considera chiar norocoasa daca te rasfata cu un cadou pe gustul tau. Inseamna ca este dispusa sa intretina aceasta relatie cu tine.

  1. … este dornica sa iti invete obiceiurile mai ciudate

Cum iti mai dai seama daca te iubeste soacra? Este simplu! Incearca sa se apropie de tine si sa te cunoasca mai bine. Daca anumite obiceiuri ciudate pe care le ai nu o sperie, atunci ai castigat-o deja. Este dornica chiar sa le testeze? Atunci este evident ca i-ai intrat in inima si ca ocupi un loc special acolo.

  1. … nu te vorbeste de rau in fata copiilor tai

In cazul in care ai copii, poti sa realizezi daca soacra te iubeste sau nu dupa modul in care le vorbeste despre tine. Cuvintele frumoase sunt o dovada clara ca ea te respecta si ca este incantata ca fiul ei te-a ales tocmai pe tine.

  1. … incearca sa iti faca viata mai usoara

Probabil ai observat din filmele de comedie cat de creativa poate sa fie o socra ce nu isi iubeste nora. Daca a ta incearca sa iti vina in ajutor de fiecare data cand observa ca ai o problema, atunci nu ar trebui sa iti faci griji in privinta sentimentelor pe care le are fata de tine. Este evident ca te iubeste si ca incearca sa te protejeze de greutatile vietii.

  1. … nu face diferente intre tine si fiica ei ori alta nora

Printre semnele care iti demonstreaza ca te iubeste soacra ta se numara si acesta. Daca ea face diferente, chiar si intr-un mod subtil, sa stii ca incearca sa te puna intr-o lumina proasta. In schimb, daca nu ai observat pana acum acest tip de comportament venind din partea ei, nu ai de ce sa iti faci griji.

  1. … iti ia apararea.

De ce dovada ca te iubeste soacra mai ai nevoie? Ati ajuns la nivelul in care iti ia apararea in fata celorlalti? Atunci este un semn clar ca faci deja parte din familie si ca ea te place.

Ai bifat mai mult de jumatate dintre aceste semne pe lista ta? Atunci nu mai trebuie sa te stresezi daca te iubeste soacra sa nu. Este evident ca i-ai intrat la inima.

Citeste si: Cum indulcesti situatia daca nu te intelegi cu soacra.

FOTO: Guliver