Afla cum poti sa citesti limbajul corpului lui

Limbajul corpului lui ar putea sa iti spuna mai multe decat crezi! Gesturile lui ar putea sa “tradeze” sentimentele pe care le are fata de tine. Invata sa le citesti!

Este interesat de tine sau nu? Daca nu iti dai seama ce simte pentru tine, daca ar trebui sa flirtezi cu el sau nu, incearca sa deslusesti ce spun gesturile lui. Poti deveni un fel de detector de minciuni in ceea ce-i priveste pe barbati si interesul lor fata de tine, cu ajutorul celor sapte indicii oferite de Yourtango.

In primul rand, stabileste un “nivel de baza” pentru el. Este vorba de comportamentul lui normal si e bine sa-ti dai seama daca e un tip care gesticuleaza mult sau daca se joaca cu tacamurile atunci cand este emotionat, de exemplu. Orice comportament scos din context nu este concludent.

Cateodata, anumite gesturi se pot contrazice. De exemplu, tipul care te intereseaza isi poate freca nasul, ceea ce poate semnala inselaciune, dar poate si sa zambeasca larg in acelasi timp. Dezvolta-ti simtul de observatie si asculta cu atentie: un barbat interesat de tine are tendinta sa aiba vocea putin mai scazuta.

6 indicii pentru a citi limbajul corpului lui

1. Zambetul lui ajunge la ochi. Un zambet real, sincer, misca o mare parte din muschii fetei lui. Daca face riduri la ochi cand zambeste, atunci este fericit cu adevarat ca te vede. Un zambet fals se opreste la buze.

2. Directia picioarelor lui. Daca e interesat de tine, si-ar putea indrepta degetele de la picioare in directia ta. Daca e orientat in alta parte, ar putea cauta cea mai apropiata iesire.

3. Incearca sa se apropie. Daca intra putin in spatiul tau personal, atunci e clar ca iti face avansuri. Corpul lui vrea sa-ti spuna ca ar trebui sa impartiti spatiul intim.

4. Picioarele lui nu stiu sa minta. Stim cum sa ascundem emotiile pe chip, dar alte parti ale corpului nu sunt atat de… mincinoase. Daca sta cu picioarele usor deschise inspre tine, are multa incredere in el si isi marcheaza teritoriul. Daca are picioarele incrucisate, depinde! Daca cel de deasupra e orientate spre tine, vrea sa se apropie. Daca este orientat in cealalta parte, atunci subconstientul lui cere spatiu fata de tine.

5. Are pieptul deschis fata de tine. Inseamna ca se nu ii e teama sa fie vulnerabil in fata ta. Si nu-si ascunde inima de tine!

6. Iti oglindeste gesturile. Daca face exact ce faci tu cu mainile si picioarele, atunci te place foarte mult. Corpul lui spune ca e interesat de tine si ca simte asemanari intre voi doi.

Ai aflat cum sa citesti gesturile in relatie, acum invata si cum sa te folosesti de limbajul corpului la job pentru a arata ca esti puternica

Foto: Stocksnap.io