• Terapie pentru relatia de cuplu

Terapie pentru relatia de cuplu – de facut acasa sau in oras, la o intalnire romantica, intr-un concediu sau intr-o vacanta acolo unde va regasiti voi doi. Aceste metode terapeutice au efect garantat si fara psihoterapeut sau life-coach.

Da, terapie pentru relatia de cuplu poti face si pe canapeaua psihologului. Si nu e nimic gresit in asta. Ba dimpotriva! Insa, pe langa consilierea de cuplu, iata ce puteti face si doar voi doi. Iata ce alternative simpatice va ajuta sa va sudati relatia de cuplu.

  • Terapie pentru relatia de cuplu intr-o locatie romantica

Da, exista statiuni pentru cuplurile care incearca sa se re-apropie, sa se redescopere. Calatoria intr-un loc romantic cu iubitul tau sau cu sotul tau va avea acest efect vindecator asupra relatiei voastre.

Schimbarea decorului va ajuta cu siguranta! Dar si daca voi sunteti dispusi sa lucrati la o relatie mai buna!

  • Terapie pentru relatia de cuplu la voi acasa

Este posibil sa va rezolvati problemele fara ajutorul unui psihoterapeut de cupluri. Dar asta presupune efort din partea amandurora. Faceti-va timp sa stati de vorba sincer. Sa cititi carti despre cum va imbunatatiti relatia.

Da, rutina in care intram ne poate “ajuta” sa uitam de fluturii in stomac de cand ne-a apucat indragosteala.

Faceti-va timp de terapie pentru relatia de cuplu ca atunci cand v-ati cunoscut. Iesiti in oras. Alegeti o noapte pe saptamana pentru asta! Sau dormiti o noapte pe luna la hotel, de exemplu.

Mai uitati de responsabilitatile zilnice si faceti-va timp sa va redescoperiti, sa va re-incitati! Poate va spuneti fanteziile si le puneti in aplicare la hotel, de exemplu!

  • Activitatile facute impreuna sunt terapie pentru relatia de cuplu

Orice activitatea comuna, care va aduce satisfactie amandurora, are efect de apropiere. De sudare a cuplului. Faceti sport impreuna, de exemplu. Mergeti in drumetii in cuplu. Orice va place, doar petreceti timp impreuna!

  • Terapie pentru relatia de cuplu cu alte cupluri

Dar mare grija la ce cupluri alegeti! Genul acela de cuplu co-dependent nu va ajuta. Nici cuplurile pasive care au acceptat deja ca s-au rodat si altceva nu mai e de facut. Alegeti oameni cu care aveti lucruri in comun, de la care puteti invata, cu care puteti discuta cate si mai cate.

Terapie pentru relatia de cuplu poate fi si un alt cuplu cu probleme ca ale voastre. Poate fi ca o terapie de grup. Va veti simti mai bine sa stiti ca nu sunteti singurii!

Citeste si: O pereche celebra isi trateaza problemele cu terapie de cuplu.

Foto: Guliver