tipologii masculine cuplu

Il cauti pe Mr. Perfectiune? Atunci te invitam sa parcurgi lista noastra ca sa descoperi tipologii masculine nepotrivite cu care risti sa-ti pierzi degeaba timpul...

La prima vedere multi tipi par ok, insa in cateva saptamani (sau chiar dupa cateva zile) iti dai seama ca o anumita trasatura le anuleaza aproape complet calitatile. Azi vorbim despre tipologii masculine dificile, cu care e aproape imposibil sa ai o relatie pe termen lung si care nici nu reusesc sa te faca fericita.

I-am gasit foarte bine etichetati intr-un articol de pe site-ul beliefnet.com!

Tipologii masculine care-ti fac viata grea

Tipologii masculine – Supersensibilul

E minunat sa intalnesti un tip caruia nu-i e frica sa-si arate slabiciunile, care se emotioneaza in anumite situatii, insa daca individul respectiv e mai sensibil decat tine atunci ar trebui sa te tii deoparte de acest gen. Nu de alta dar asta inseamna ca vei fi nevoita sa fii mereu stalpul relatiei si nu credem ca-ti doresti asta.

Iti imaginezi cum ar arata un viitor alaturi de astfel de oameni?

Tipologii masculine – Obsedatul de control

Cand te vezi cu cineva care-si doreste sa detina controlul absolut vei mai stresata ca niciodata. Desi e placut sa ai un om capabil sa ia diverse decizii in numele amandurora, nu ai vrea pe cineva care nu-ti da ocazia sa propui o alternativa. O relatie ar trebui sa insemne diverse compromisuri de ambele parti, nu de la o singura persoana.

Tipologii masculine – Domnul Am-mereu-dreptate

Tipul de langa tine trebuie sa fie suficient de matur cat sa accepte daca greseste si sa raspunda bine la criticile constructive. Erorile sunt omenesti si nu e nimic in neregula cu asta. Iti imaginezi cum ar arata un viitor alaturi de o persoana care se crede Dumnezeu pe pamant si, eventual, face si aceleasi greseli de n-spe ori?

Tipologii masculine – Baiatul mamei

Orice fata vrea un tip de casa, care-si iubeste familia, dar nu are nevoie de un individ care e inca sub supravegherea stricta a mamei sale. Daca aceasta inca ii plateste facturile, ii cumpara haine si se ocupa de spalarea lenjeriei lui atunci ar fi bine sa te tii departe. Asta daca nu vrei sa te transformi intr-o a doua mama pentru el.

Tipologii masculine – Tipul fara job

Oricine trece prin momente dificile, cand lucrurile nu merg tocmai roz in cariera, dar daca ai de a face cu un boem incurabil, care n-a mai avut o slujba de cine stie cand, fugi de el. Orice job inseamna pana la urma maturitate, e o dovada a stabilitatii lui si e un semn ca poate fi la fel de dedicat si intr-o relatie.

Foto: Thinkstock