Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti. Fii atenta la semne!

Intalnirile din ziua de azi nu mai sunt ca altadata si, din aceasta cauza, trebuie sa fii atenta la foarte multe semne inainte sa accepti sa iesi la o intalnire. Sunt foarte multe tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti, iar foarte multi dintre ei te pot face sa suferi, scrie lovepanky.com.

Cand vine vorba de tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti, poti sa identifici foarte usor care sunt acei barbati care nu sunt potriviti pentru o relatie. Este suficient doar sa fii atenta la anumite semne si sa incerci sa eviti orice interactiune cu ei.

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti

1. Barbatii care se uita insistent la alte femei

Sunt foarte multi barbati care nu se pot abtine de la a nu se uita insistent la formele unei femei atunci cand sunt in oras sau in alte locuri publice. Ei cred ca nu fac nimic gresit. Ar trebui sa te feresti de astfel de barbati, pentru ca nu sunt potriviti pentru o relatie serioasa.

2. Barbatii care gasesc orice scuza sa te atinga

Ti s-a intamplat vreodata sa te afli in compania unui barbat, iar acesta sa faca tot posibilul sa te prinda de brat sau sa te tina de mana? Barbatii care fac astfel de gesturi atunci cand nu primesc niciun semnal din partea ta ar trebui evitati. Este destul de neplacut sa fii constant in garda si sa incerci sa eviti astfel de momente care iti provoaca disconfort.

3. Barbatii care au un limbaj vulgar

Barbatii care vorbesc vulgar sau care fac foarte multe glume cu tenta sexuala trebuie evitati. Nu este nimic mai neplacut decat sa te gasesti in compania unui barbat care profita de orice moment pentru a face o remarca de prost gust. Desi vulgaritatea este acceptata in dormitor, cand ambii parteneri sunt de acord, astfel de dialoguri trebuie evitate in societate.

4. Barbatii bogati, dar care sunt greu de suportat

Acesti barbati se afla si ei pe lista cu tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti. Sunt bogati, insa comportamentul lor lasa mult de dorit. Ei au impresia ca orice femeie trebuie sa fie innebunita dupa ei si considera ca banii ii ajuta sa obtina tot ce isi doresc in materie de sex si relatii.

5. Barbatii care te urmaresc peste tot

Ti s-a intamplat sa vrei sa eviti un barbat, dar sa te intalnesti intamplator cu el de fiecare data cand iesi in oras? Astfel de barbati devin obsedati, asa ca este bine sa te feresti de ei. Chiar daca acestia cred ca nu este nimic gresit in ceea ce fac si ca insistentele lor pot avea rezultate, gesturile pe care ei le fac sunt deplasate de cele mai multe ori.

6. Barbatii care nu sunt conectati la realitate

Ti s-a intamplat vreodata sa intalnesti un barbat care nu a inteles ca nu iti doresti o relatie cu el? Unii barbati au tendinta sa se comporte intr-un mod exagerat atunci cand intalnesc o femeie de care sunt atrasi, iar cei mai multi dintre ei sunt destul de insistenti si enervanti. Ei fac tot posibilul sa atraga atentia unei femei, asa ca este destul de greu sa le explici ca totul se intampla doar in imaginatia lor.

Daca ti-a placut articolul cu tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti, iata si un articol cu lucruri pe care le au in comun barbatii adevarati!

Foto: Guliver