sufletul tau pereche cuplu

Vrei sa iti gasesti sufletul tau pereche. Uneori, "Alesul Inimii" nu este asa cum iti imaginai, poate sa aiba un rol surprinzator in viata ta.

Sufletul tau pereche este acel partener perfect, care iti poate citi gandurile si stie sa iti termine frazele. Vrei sa joci cartea destinului si vrei focuri de artificii. Dar credinta intr-un destin prestabilit iti limiteaza alegerile, scrie Mindbodygreen.com. Lasa prea putin loc pentru aventuri si pentru ceea ce ar putea sa iti ofere viata daca ai experimenta mai mult.

Daca sufletul tau pereche nu e asa cum iti imaginezi?

Nu iti pune singura bariere! Gandeste-te ce-ar fi daca sufletul tau pereche nu ar fi exact asa cum ti-ai imaginat? Dragostea nu inseamna intotdeauna sarutari siropoase si plimbari sub clar de luna. Uneori, scopul pe care il are sufletul tau pereche este sa iti darame zidurile, sa te te faca sa te trezesti la realitate si sa descoperi noi parti din tine, despre care nu stiai ca exista.

Sufletele pereche nu trebuie sa ramana langa tine, neaparat, pentru tot restul vietii.

Partenerul devine uneori ca o oglinda care iti arata cele mai bune si mai savuroase parti ale tale, despre care nici macar nu stiai ca sunt acolo, undeva in adancul tau.

Sufletul tau pereche iti da, uneorti, sansa sa observi care sunt obstacolele cu care te confrunti. Si, apoi, te ajuta sa le depasesti. Te ajuta sa cresti si sa te dezvolti.

Sufletul tau pereche: Uneori, “Alesul” nu e “Ales”

Entuziasmul emotional nu iti garanteaza insa ca el este partenerul tau pentru o viata. Uneori, iubitul te prinde in capcana dragostei doar pentru a te conduce – voit sau nu – catre o constientizare nemiloasa a sinelui: introspectia. Cateodata devii atat de afectata si simti ca iti pierzi controlul, incat, atunci cand pierzi aceasta relatie, nu ai de ales decat sa evoluezi si sa te schimbi. In bine. Desi nu ti-ai imagina, un partener care te paraseste iti poate face mult bine. Asta, pentru ca te forteaza sa lucrezi la tine insati.

Nu fiecare suflet pereche ramane langa tine toata viata

De obicei, nu ai prea multa incredere in potentialul partenerului in ceea ce priveste capacitatea lui de a te transforma. Sufletele pereche nu trebuie sa ramana langa tine, neaparat, pentru tot restul vietii. Se intampla sa apara in viata ta doar cat sa te ajute sa te confrunti cu vreun “demon” mai vechi. Si apoi pleaca. Iar tu ramai in urma lui si trebuie sa iti rezolvi problema, dar si sa ai curajul sa-l lasi sa plece.

Si “Alesul”? E doar un personaj de poveste?

Nu trebuie sa-ti anulezi dorintele si sperantele pe care ti le-ai pus intr-o viitoare relatie. Dar exista acea relatie ideala, fara confruntari, fara compromisuri, in care el are inaltimea ideala, greutatea ideala, culoarea ochilor preferata si iti aduce intotdeauna cadoul perfect? Poate fi putin nerealist. In plus, daca iti stabilesti astfel de criterii, nu prea mai lasi loc varietatii.

Poate ca sufletul tau pereche nu e perfect. Poate ca uita sa scoata hainele din masina de spalat si le gasesti tot acolo dupa doua zile. Poate ca vrea mancare italieneasca atunci cand tu vrei chinezeasca. Poate ca iti face cele mai proaste cadouri, pe care nu le porti niciodata. Poate ca nu e asa cum vor ceilalti. Dar asta il face, oare, sa nu mai fie el partenerul potrivit pentru tine? Sufletul tau pereche este el pentru ca asa spui tu. Pentru ca tu ii acorzi aceasta pozitie in viata ta si pentru ca il iubesti ca si cum ar fi unicul barbat din viata ta.

Asa ca nu il indeparta pentru ca nu este perfect si nu bifeaza toate punctele de pe lista ta. Poate fi sufletul tau pereche chiar daca va certati uneori, chiar daca nu are inaltimea ideala si nu iti termina propozitiile. Tu alegi pe cine iubesti!

Acum ca stii ceva nou despre sufletul tau pereche, afla si Cum te ajuta meditatia sa-ti gasesti sufletul pereche.

Foto: Guliver