tipuri de barbati de evitat online

Cand un tip te tine la distanta de ceva timp desi vorbiti mult pe net atunci s-ar putea sa fie o problema majora cu el. Pe yourtango.com am descoperit cele trei tipuri de barbati de evitat atunci cand faci dating online.

Tipuri de barbati de evitat – Tipul care inca mai e casatorit

Daca un barbat inca mai locuieste in aceeasi casa cu sotia lui, sunt sanse destul de mari sa maii fie casatorit. Tie iti va spune probabil ca incearca sa se desparta (sau nu a facut-o inca oficial de dragul copiilor) – dar de obicei e o mare minciuna. Noi iti spunem clar că face parte din acele tipuri de barbati de evitat atunci cand iti dai intalnire pe internet.

El vrea doar o noua iubita, vrea sex sau macar o conexiune emotionala cu o alta femeie. Asa ca fereste-te cat poti de acest gen de barbat sau iesi cu el in oras doar dupa ce te asiguri ca e singur pe bune. Nu te implica intr-o relatie cu el inainte de a ajunge la el acasa si de a-i verifica povestea pe care ti-a vandut-o online. Daca in peisaj mai este fosta iubita sau actuala sotie, atunci fugi inainte sa te indragostesti!

Tipuri de barbati de evitat – Domnul om-de-afaceri

El adora dating-ul online si probabil iti va spune ca sta doar cateva zile in oras. Cauta mai degraba un ghid turistic decat o iubit pe termen lung si va profita de prima ocazie pe care o are ca sa-ti spuna ca i-ar placea sa se mute pe acolo.

Dar domnul om de afaceri vrea de cele mai multe ori doar sex. In fiecare oras in care ajunge foloseste aceeasi placa cu care emotioneaza femeile. E un expert in ademenirea femeilor la hotel. Stie foarte bine ca acest scenariu va merge. Iti va da adresa lui de e-mail lucru pe care l-a facut probabil si cu alte femei din online sperand ca una sau doua vor musca momeala. Evita sa fii o alta “victima” pe lista lui care nu e trecuta in telefonul lui cu numele ei complet, ci cu orasul din care e.

Tipuri de barbati de evitat – Tipul care adora sa dea mesaje

Este cel mai probabil un colectionar de fete cu poze cu frumoase care are foarte mult timp liber. El iubeste sa trimita mesaje de orice fel si la orice ora din zi sau din noapte. Te intrebi de ce nu v-ati intalnit desi au trecut vreo trei saptamani de cand va conversati? Pentru ca probabil are o lista generoasa de “contacte” cu care tine legatura in fiecare zi si le ia pe rand pana gaseste o varianta care i se pare cea mai atractiva. Un om care n-are timp sa se vada cu tine, dar are timp sa-ti scrie in prostie nu are ce cauta in telefonul tau. Plus ca sunt sanse mari ca acest gen de personaj sa fie si casatorit sau macar combinat si sa aiba acest schimb intens de mesaje doar pentru ca relatia lui nu-l satisface pe deplin.

Citeste si: “S-a demonstrat! Relatiile on-line sunt mai durabile”!

Foto: Thinkstock