Tu il placi, dar el nu este atras de tine? Cum afli ca nu prezinti interes

Uneori, barbatii sunt mai greu de descifrat si pot sa transmita mesaje gresite. Ai intalnit un barbat nou, pe care vrei sa il cuceresti, insa el nu este atras de tine? Acest lucru poate fi destul de frustrant, mai ales daca obisnuiesti sa iei initiativa cand vrei sa faci o noua cucerire, scrie herinterest.com.

Din fericire, exista cateva trucuri care te ajuta sa iti dai seama care sunt intentiile unui barbat. Nu iti face griji daca el nu este atras de tine, fii atenta la comportamentul lui si evita situatiile care nu te pun intr-o lumina buna.

Cum iti dai seama ca el nu este atras de tine

1. Nu iti raspunde la mesaje

In momentul in care un barbat este atras de o femeie, el face tot posibilul sa mentina legatura cu ea, sa-i raspunda la mesaje, la apeluri sau sa-i accepte invitatiile in oras. Daca barbatul pe care l-ai intalnit nu se grabeste sa iti raspunda la mesaje sau face promisiuni pe care nu le respecta, toate aceste lucruri sunt semne ca nu este atras de tine. Un alt detaliu la care trebuie sa fii atenta este acela ca el poate sa iti raspunda la mesaje doar din politete, asa ca este esential sa-l descifrezi.

2. Tu esti cea care initiaza conversatiile. Intotdeauna

Obisnuiesti sa ii trimiti mesaje, sa il suni sau sa il inviti in oras, insa ai realizat ca doar tu iti dai interesul sa vorbesti mai mult cu el? Un barbat care nu este atras de o femeie nu va depune niciun efort pentru a se face placut sau pentru a pastra legatura cu ea, asa ca este esential sa iti dai seama cu cine ai de-a face si sa incetezi sa il mai cauti.

3. Uita detalii importante despre tine

Se intampla sa va intalniti prin oras sau locuiti in aceeasi zona, insa el iti pune constant aceleasi intrebari si lasa impresia ca nu  este deloc atent la ceea ce ii comunici? Acest lucru inseamna ca nu este atras la tine, asa ca toate conversatiile cu el vor fi lipsite de nuanta. Te vei trezi in situatia in care vei fi nevoita sa ii amintesti cum te cheama sau unde v-ati intalnit prima data.

4. Are un comportament banal fata de tine

Un barbat care este atras de o femeie va incerca sa o impresioneze, ii va acorda mai multa atentie si va face tot posibilul sa petreaca mai mult timp cu ea. Daca se intampla ca el sa aiba un comportament normal cu tine, sa-ti vorbeasca asa cum vorbeste si cu prietenii sai sau, mai rau, sa te ignore atunci cand observa alte femei, toate aceste lucruri sunt un semn ca nu este atras de tine.

5. Flirteaza cu alte femei de fata cu tine

Sa aiba momente in care te ignora pentru ca este atent la alte femei este la fel de deranjant ca momentul in care flirteaza cu alte femei si uita complet ca avea o conversatie cu tine in acel moment. Un barbat care nu e interesat de tine nu isi va pierde timpul cu discutii marunte si nu se va stradui sa faca o impresie buna in fata ta.

6. Se eschiveaza cand il inviti in oras

Va cunoasteti de ceva timp, insa el se eschiveaza de fiecare data cand iesit in oras si iti propune sa iesiti atunci cand este cu prietenii in club sau cand ai planificata o iesire cu prietenele tale? Faptul ca evita sa isi petreaca timpul doar cu tine este un semn ca nu te considera atragatoare. Incearca sa nu insisti daca primesti prea multe refuzuri din partea lui.

Esti curioasa de ce nu te suna, desi pare ca te place? 6 piedici reale!

Foto: Guliver