tu il placi el nu te place

Cu siguranta ai fost macar o data pusa in situatia in care tu il placi foarte tare pe un tip, iar el nu e deloc interesat. Poate chiar ati iesit de cateva ori si ti-ar fi placut sa continuati, insa el s-a retras. Sau poate nici macar nu ai avut sansa sa-i arati cat de misto esti. Pe huffingtonpost.com am gasit un articol tare interesant care vorbeste fix despre asta!

Toata lumea a trecut prin asta (si da, suntem sigure ca pana si Angelina Jolie sau Rihanna au patit asta intr-un punct al vietii lor). Si este teribil de enervant pentru ca tu visezi la o relatie frumoasa cu celalalt, iar el este complet dezinteresat. Insa din pacate, nu-l poti invinovati pentru asta.

Incearca sa te gandesti cum a fost ultima data cand ai experimentat asa ceva. Poate ai iesit un timp cu tip, dupa care el a decis sa puna punct pentru ca nu simtea ce si-a dorit sau a inventat o scuza tampita de genul “sunt prea ocupat cu jobul”. Dar tu cum te comportai in preajma lui?

Tu il placi, el nu te place: daca scenariul se repeta des e un semnal de alarma

Erai sigura pe tine? Te simteai confortabil? Erai tu insati? Sau erai mai degraba nervoasa, nesigura si aveai o impresie proasta despre tine? Incearcai sa te comporti ca si cum ai fi o alta persoana? Mai des decat ne dam seama, atunci ne simtim atrase foarte tare de cineva, iar el nu ne raspunde cu aceeasi moneda e din cauza propriilor noastre nesigurante. Simtim ca nu suntem suficient de bune si ne este teama ca vom fi respinse.

E un lucru perfect normal. Atunci cand iti place de cineva devii automat nervoasa in preajma respectivei persoane pentru ca ti-e teama sa nu fii respinsa. Cand un om iti este indiferent esti relaxata pentru ca stii ca nu ai nimic de pierdut.

Insa daca treci constant prin astfel de situatii si esti parasita in stadii incipiente ale relatiei pentru ca tipul nu se simte foarte atras de tine, atunci e clar ca ai o problema care trebuie rezolvata daca-ti doresti o relatie frumoasa si sanatoasa. Nu ne putem bucura de iubire atunci cand suntem sufocate de frica pierderii.

Citeste si: “Intalnire ca pe vremuri: cum il cuceresti fara Internet”!

Foto: istockphoto