Un barbat cu cariera de succes

Un barbat cu cariera de succes este partenerul perfect. Si nu este nicio rusine sa iti doresti sa ai un barbat cu cariera de succes in viata ta personala. Ba dimpotriva, exista atatea avantaje de a-ti alege un iubiti implinit pe plan profesional! Descopera-le mai jos, via Elite Daily.

Nu! Nu esti o profitoare ca iti doresti un tip matur si stabil langa tine! Si nu, nu esti superficiala daca pe lista de calitati a iubitului tau “implinirea profesionala” se afla printre primele pozitii.

Un barbat cu cariera de succes te ajuta sa evoluezi

Expertii in relatii romantice sunt de parere ca un barbat care nu are cariera pusa la punct nu are cum sa fie serios in ceea ce priveste relatiile personale. Poate sex, poate o aventura de o noapte. Insa nu o relatie pe termen lung.

Este vital atunci cand incepi o relatie de cuplu sa stii daca ai alaturi de tine un barbat cu cariera de succes sau unul care abia acum isi da seama ce este cu el si incotro se indreapta.

via GIPHY

Nu ne intelege gresit, nu te indemnam sa fii genul de femeie materialista, care se gandeste la implinirea financiara! Ci mai degraba la maturizarea emotionala a celui de langa ea. Pentru ca un barbat ce este impacat si relaxat in ceea ce priveste cariera sa va putea sa inceapa o relatie serioasa. Insa, te vom sfatui sa alegi un barbat cu cariera de succes, un tip care va avea “portofelul la el” dupa ce el te-a invitat la restaurantul acela exclusivist!

Nu este mai degraba despre tipul care conduce Lamborghini si are apartament de vacanta pe Coasta de Azur, ci despre barbatul care are viata aranjata. Foarte multa stabilitate emotionala si incredere in sine vine din cariera unui barbat. Asa ca a alege pentru viitorul tau prosper un barbat cu cariera de succes este urmatorul pas. Si nu este deloc motiv de rusine!

Cu atat mai mult cu cat si tu esti o femeie independenta! O femeie de succes. Ai lucrat pentru cariera ta si acum, cand culegi roadele, nu vrei decat sa ai langa tine pe cineva cu care sa imparti aceasta bucurie si aceasta satisfactie. Pe cineva care sa-ti fie egal. Cu care poti construi si mai multe.

Ce sa ai in vedere cand iti cauti sufletul pereche

Nu spune nimeni daca ai 20 de ani si esti la primul job de secretara sa incepi o aventura cu seful tau! Ia aceste randuri drept o provocare sa observi barbatii si altfel. Din alt punct de vedere. Alege un barbat cu cariera de succes care sa te completeze, care este demn de tine. Un barbat care merita angajamentul si atentia ta.

Atentie: exista multe cupluri fericite care erau la inceput departe de carierele perfecte! Departe de implinirea profesionala. Si totusi au relatii de cuplu frumoase. Si asta pentru ca au ales sa creasca impreuna, si in viata personala, si in cea profesionala.

Citeste si: 4 lucruri pe care le fac oamenii de succes la finalul zilei

Foto: Guliver