nu va fi un sot bun daca

Nu ne place sa dam vesti proaste, insa doar pentru ca ai intalnit un tip in weekend care pare tot ce ai visat, asta nu inseamna ca ar putea fi un sot bun pentru tine.

Intr-un material de pe huffingtonpost.com, expertii pe zona de relatii iti spun care sunt semnele ce arata ca relatia voastra nu are sanse sa ajunga prea departe si ca el, desi pare un iubit cu potential, n-ar fi niciodata un sot bun.

Face misto de tine in fata prietenilor si familiei

De abia asteapta sa se intalneasca cu prietenii lui sau cu un membru din familia sa ca sa le povesteasca cum ai macelarit pronuntarea unui cuvant frantuzesc. El sustine ca n-ar putea sa faca niciodata astfel de greseli pentru ca a studiat in strainatate, iar facultatile de acolo nu se compara cu cei ai facut tu. Initial, ai putea spune ca astfel de glume nu sunt mare lucru, dar terapeuta Kristina Fecik subliniaza, faptul ca daca-ti doresti sa fii intr-o relatie serioasa cu cineva, atunci astfel de reactii chiar nu-si au locul! Dispretul sau orice afirmatie sau comportament non-verbal prin care un partener se pune pe un plan mai inalt decat cel cu care este indica o despartire iminenta.

Un sot bun nu-ti este complet opusul

Opusii se atrag, dar numai pana la un punct. Daca esti o introvertita care traieste pentru weekend si de abia asteapta sa ajunga acasa la serialul preferat, iar el este un extrovertit care nu poate sta o zi fara sa iasa in oras si mereu ajunge tarziu acasa, atunci mai devreme sau mai tarziu relatia voastra se va incheia. Poate la inceput va fi distractiv sa faceti fiecare ceva ce nu va sta in fire. Insa la un moment data va veti plictisi. Daca nu aveti macar cateva lucruri in comun, atunci nu exista baza pe care sa puteti construi o relatie de lunga durata.

Nu-ti suporta prietenii si familia

La inceput, s-ar putea sa ti se para flatant ca vrea sa-si petreaca tot timpul cu tine. Dar de fapt e un semnal de alarma daca de fiecare data cand propui o intalnire cu prietenii sau familia el refuza. Ar putea fi un narcisist care vrea sa controleze totul. Acest tip te face sa te simti speciala si rasfatat in timpul fazei in care doar va intalniti – iti face cadouri, plecati impreuna in excursii – dar toate acestea numai pentru ca vrea sa fie centrul universului tau. Iar daca va casatoriti, nu va fi un sot bun, ci persoana care incearca sa-ti taie toate legaturile cu exteriorul pentru a te concentra in exclusivitate pe el.

Prietenii si familia nu-si doresc sa aiba nimic de a face cu el

Daca majoritatea prietenilor tai cred ca e ceva straniu cu tipul pe care tu-l consideri un potential sot bun atunci poate ar fi cazul sa te opresti si sa incerci sa fii obiectiva. Uneori ne este greu sa vedem adevarata fata a unei persoane cand suntem intr-o relatie cu ea si de aceea rata de divort este atat de mare. De multe ori prietenii si familia stiu cel mai bine.

Citeste si: “14 semne ca ai o relatie toxica. Pune punct”!

Foto: iStockphoto