Viata sexuala la 30 de ani

Viata sexuala la 30 de ani e minunata. Poate aproape perfecta. In orice caz, mult mai buna decat la 20 de ani, cand ai inca o multime de temeri, cand nu iti accepti corpul si dai peste tot felul de parteneri neatenti. La 30 de ani stii ce vrei si esti selectiva!

Editorul Elitedaily.com Zara Barrie marturiseste ca nu-si aminteste sa fi avut vreun orgasm prin penetrare pana la 28 de ani. Era convinsa ca nu poate avea unul vreodata. Nu credea in mitul punctului G. Prietenele ei spuneau acelasi lucru, dar ea credea ca o fac din solidaritate. Dar apoi, intr-o zi, s-a intamplat. Si, din acel moment, sexul a devenit din ce in ce mai bun. In cazul ei, viata sexuala la 30 de ani a luat o turnura complet diferita, din ce in ce mai buna.

De ce e mai buna viata sexuala la 30 de ani

1 O sa ai orgasm prin penetrare

Orgasmul vaginal se obtine mai greu si mai rar decat cel clitoridian, de obicei. Dar, in timp, o sa inveti ce trebuie sa faci ca sa ajungi la el. Viata sexuala la 30 de ani e mai plina de astfel de orgasme, care sunt mai intense si mai placute. De ce? Pentru ca inveti cum sa te misti ca sa il conduci pe partenerul tau spre punctul G.

2 Nu o sa-ti mai urasti corpul (atat de mult)

Nu e un secret ca fiecare femeie e nemultumita, la un moment dat, de corpul ei. Daca esti slaba, nu iti place, daca esti plinuta, nu iti place. Si duci un razboi cu propriul corp, lucru care te face sa te simti incorfortabil. Cand esti nemultumita de felul in care arati, nu vrei ca partenerul sa te vada asa. Nu vrei sa te atinga prea mult. La 30 de ani, chiar daca inca nu esti multumita, incepi sa te relaxezi in relatia cu propriul corp. Poate si pentru ca intre timp faci yoga, fitness si mananci mai sanatos. Viata sexuala la 30 de ani e mai buna pentru ca iti alegi parteneri mai atenti la nevoile tale, le permiti sa te atinga si te simti mai bine in corpul tau.

3 O sa schimbati rolurile in dormitor si o sa-ti placa

Daca la 20 de ani accepti sa fii dominata in dormitor mereu, cand te apropii de 30 de ani capeti experienta si incredere in tine si incepeti sa mai schimbati rolurile. Treci peste nesiguranta ta sexuala, mai ales cand ai un partener atent si care te respecta, si va jucati mai mult.

4 O sa faci sex doar cu barbatii care te respecta

E important ca, odata cu maturizarea, sa incepi sa faci sex doar cu barbati care te respecta si care te fac sa te simti in siguranta. Pentru ca, atunci cand esti tanara, nu esti prea selectiva, iar asta te face sa te simti nesigura si, deci, nici sexul nu poate fi prea bun. Dar la 30 de ani, plus sau minus, lucrurile se schimba!

5 Nu o sa mai simti nevoia sa bei ceva inainte

Cand esti tanara, ti se pare ca nu esti destul de relaxata si ca nu poti sa faci sex daca nu ai baut cateva pahare de sampanie inainte. Dar alcoolul iti amorteste simturile si senzatiile. La 30 de ani vei descoperi puterea sexului lucid. Si vei fi uimita cat de grozava e viata sexuala la 30 de ani!

6 O sa faci sex numai cu barbatii care te atrag

S-ar putea sa iti ia mult timp pana sa afli ca nu trebuie sa faci sex cu oricine iti iese in cale. Ca nu trebuie sa faci sex cu un tip numai pentru ca e dragut cu tine. Cand inveti ca sexualitatea ta iti apartine si nu exista doar ca sa le faca altora pe plac, viata ta se va schimba! La 30 de ani vei face sex doar cu cei care te atrag cu adevarat! Sexul inseamna libertatea si nu esti obligata sa faci asta daca nu vrei cu adevarat!

FOTO: Guliver

Citeste si: De ce sexul este mai bun odata cu inaintarea in varsta. Conteaza calitatea!