Viitoarea sotie - ce calitati trebuie sa aiba, potrivit barbatilor

Sa iti gasesti sufletul pereche si sa pornesti pe un nou drum este un vis pe care tot mai multi vor sa-l transforme in realitate, insa cum iti poti da seama cand ai intalnit persoana potrivita pentru tine? De-a lungul timpului, foarte multe persoane si-au exprimat parerile despre dragoste si relatii, insa, in cazul barbatilor, foarte putini au vorbit deschis despre cum isi doresc sa fie viitoarea sotie, scrie elitedaily.com. Iata, asadar, ce isi doresc barbatii.

Daca te intrebi ce isi doresc barbatii in materie de dragoste si relatii, afla ca ei nu sunt cu mult diferiti fata de noi. De fapt, inainte de toate, ei isi doresc ca viitoarea sotie, femeia visurilor lor, sa-i iubeasca cu adevarat si sa-i respecte.

Calitati pe care trebuie sa le aiba viitoarea sotie

1. Caracterul

Frumusetea nu are nicio legatura cu modul in care se comporta o persoana, asa ca barbatii sunt foarte atenti la caracterul unei femei. Ei considera ca o femeie trebuie sa stie sa fie ea insasi, indiferent de situatie. Nu isi doresc o relatie cu o femeie care are tendinta sa se comporte dupa sabloane, ci isi doresc o femeie naturala, care nu se ascunde in spatele unor masti sau actiuni care nu o caracterizeaza.

2. Respectul de sine

Sa te respecti pe tine insati inseamna sa stii sa iti respecti si partenerul de viata. Barbatii sunt de parere ca respectul de sine este foarte important la o femeie. Asadar, in conceptia lor, o femeie este mult mai interesanta in momentul in care nu isi expune prea mult viata, nu are gesturi exagerate si nu are tendinta sa faca abuz de alcool. Cu alte cuvinte, ei isi doresc o femeie care stie sa se bucure de viata, insa se respecta suficient de mult incat sa nu cada in penibil.

3. Afectiunea

Surprinzator sau nu, barbatii au nevoie de afectiune, isi doresc sa fie tinuti in brate, sa primeasca atentie si sa fie iubiti, asa ca isi doresc o femeie care isi poate exprima deschis sentimentele si care poate sa ofere afectiune. La fel de mult isi doresc sa fie tinuti de mana, sa fie intrebati cum le-a fost ziua sau sa primeasca un sarut neasteptat. Isi doresc sa simta ca sunt prezenti in viata femeii pe care o iubesc.

4. Inteligenta

Inteligenta este o calitate pe care foarte multi barbati o cauta la o femeie. Ei nu isi doresc ca viitoarea lor sotie sa aiba diplome la cele mai bune scoli, insa isi doresc sa isi faca viata alaturi de o femeie care-i intelege, care-i asculta si care este capabila sa poarte o conversatie inteligenta. Isi doresc o femeie care poate sa le ofere sfaturi de viata, care-i poate ajuta sa treaca peste un impas sau care le poate oferi anumite lectii.

5. Increderea de sine

Potrivit barbatilor, nimic nu este mai atragator decat o femeie care afiseaza foarte multa incredere de sine. Ei sunt de parere ca o femeie trebuie sa se iubeasca pe ea insasi, sa treaca peste defectele fizice (daca le are) si sa nu-i fie teama sa fie sincera. O femeie trebuie sa isi recunoasca adevarata valoare si sa nu se lase descurajata de situatii, evenimente sau persoane.

6. Ambitia

Daca te intrebi ce isi doresc barbatii, afla ca ambitia este o calitate importanta la o femeie. Ei isi doresc o viata in doi, asa ca au nevoie de o femeie care le poate oferi sfaturi, care-i poate ajuta sa ia o decizie importanta si care da dovada de foarte multa ambitie. Ei considera ca o femeie nu trebuie sa renunte in momentul in care totul devine greu, ci trebuie sa dea dovada de curaj si de un caracter puternic. Isi doresc o femeie care nu accepta esecul in viata ei.

7. Modestia

Modestia este o alta calitate pe care barbatii o cauta la viitoarea sotie. Ei nu isi doresc sa-si faca viata alturi de o femeie care are tendinta sa se laude la fiecare pas cu realizarile sale, ci isi doresc o femeie inteligenta, cu o cariera de succes, dar care stie sa fie modesta. Potrivit lor, o femeie modesta este foarte atragatoare. Ei isi doresc sa fie iubiti si sa aiba acel sentiment ca femeia pe care o iubesc este dispusa sa faca anumite sacrificii pentru ei.

Iata si un articol despre ce calitati e bine sa dobandesti pana in 30 de ani!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver