De ce sa te feresti de relatiile false

E cand rece, cand cald? Intr-o zi vrea sa-ti puna lumea la picioare si in urmatoarea nici nu iti mai raspunde la mesaje? Atunci poate ar trebui sa te gandesti daca merita. Relatiile false, cu barbati care nu sunt prea disponibili emotional, iti pot face mult rau. Si iti pot pierde ani din viata. Elitedaily.com iti spune cum sa scapi de ele.

Ce inseamna de fapt relatiile false?

Este vorba de ceva casual, desi poate el iti tot face promisiuni si iti expune planuri de viitor. Este vorba de acea relatie in care el asteapta totul de la tine: sprijin, atentie, companie, poate chiar si bani. Atunci cand vorbeste despre voi, ai zice ca sunteti meniti sa fiti impreuna si ca nu a mai simtit niciodata asemenea lucruri. Dar faptele lui spun o cu totul alta poveste.

Poate ti-a cerut sa ai rabdare, din cauza circumstantelor din viata lui. Poate aveti programe diferite si este greu sa va vedeti si sa isi respecte promisiunile legate de planurile voastre. Dar atunci cand chiar vrei sa fii cu cineva, iti faci timp. Gandeste-te la ce s-a intamplat de cand sunteti impreuna. Nu cumva tu esti aceea care face tot timpul sacrificii pentru a reusi sa il incluzi in programul tau? De cat timp ai de fapt rabdare si oare merita sa traiesti perpetuu intr-o stare de incertitudine legata de viitorul vostru?

Nu mai ignora semnele legate de lipsa lui de disponibilitate emotionala si temporala, lipsa lui de implicare, in speranta ca intr-o zi se va schimba, daca ai rabdare si esti alaturi de el. Daca ai discutat cu el de foarte multe ori despre relatia voastra si nimic nu s-a schimbat in comportamentul lui, este foarte posibil ca nimic sa nu se schimbe vreodata.

Tine minte: tu meriti acum o relatie buna, meriti pe cineva care sa te sprijine si care sa isi respecte promisiunile fata de tine, asa cum o faci si tu. Iar daca el se decide ca vrea sa aiba aceasta relatie cu tine, stie unde sa te gaseasca! Depinde de tine daca ii mai dai o sansa!

Daca ti s-a parut util acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook, pentru a gasi si altele asemanatoare!

Foto: Guliver

Daca ai pus capat relatiei, e timpul pentru vindecare! Treci peste despartire prin metoda cinefila!