Sa faci sex pe ascuns

Sa faci sex pe ascuns este mai incitant. Mai fierbinte. Mai provocator. Mult mai satisfacator si intim. Dar de ce este atat de incitant sa te ascunzi atunci cand ai inceput o relatie sexuala cu cineva?

Sa faci sex pe ascuns poate fi o provocare! O provocare dubla: a ascunde o relatie atat de pasionala de ochii lumii si a te bucura de celalalt dupa ce in public esti retinut. Sa faci sex pe ascuns poate fi incitant pentru ca este o relatie noua si un partener nou. Satisfactia sexuala este la apogeu in primul an de relatie si usor-usor descreste, pe masura ce partenerii devin intimi si altfel decat sexual.

Atunci cand incercam sa tinem o relatie noua secreta, teama de a fi descoperiti poate spori senzatiile de excitare. Ceea ce transforma sa faci sex pe ascuns intr-un adevarat rollercoaster de emotii – de la incitare, la anxietate, de la explorare, la retinere. Faptul ca ne iese inima din piept poate fi o senzatie ce sporeste actul sexual. La fel si ideea de a impartasi secretul cu o singura persoana. Daca ai vazut Friends si-ti amintesti relatia dintre Monica si Chandler, stii sigur despre ce vorbim! Cat de incitant erau clipele in care cei doi se ascundeau de ceilalti patru din grup. Si cum s-a modificat relatia dintre cei doi pe masura ce prietenii comuni aflau de cuplul nou format.

Asa cum este provocator sa faci sex pe ascuns, la fel de interesant este sa spui cuiva de noua relatie pe care ai tinut-o departe de ochii lumii. Astfel vor creste altfel de sentimente in cuplul nou format: sentimentul de romantism, de conexiune. La fel cum impartasirea secretelor sexuale poate sa sporeasca atractia sexuala dintre parteneri.

Majoritatea relatiilor tinute ascunse vor fi dezvaluite, asa ca profita acum si bucura-te sa faci sex pe ascuns cat mai dureaza!

Citeste si: Secretele barbatilor. Ce iti poate ascunde la inceputul relatiei.

Foto: Guliver.