secretele despre infidelitate

Azi iti dezvaluim secretele despre infidelitate, in caz ca ai avut de a face sau vei avea (desi nu-ti doresc) cu un barbat infidel. Retine ce spun specialistii de pe Love Panky: daca te-a inselat o data, nu se va abtine sa o faca si a doua oara!

Un barbat infidel nu o face o singura data. Si da, cu totii suntem de acord ca nimeni nu vrea sa insele intr-o relatie. Este neplacut pentru ambii partenerii, doare si distruge increderea, chiar relatia de cuplu. Tocmai din cauza asta trebuie sa stii secretele despre infidelitate!

In primul rand trebuie sa afli daca barbatul tau a inselat in relatiile anterioare si mai ales daca te-a inselat pe tine deja. Exista ceea ce se numeste un “barbat infidel in serie”, adica un barbat ce insala de fiecare data cand are ocazia.

Secretele despre infidelitate: ce este infidelul in serie?

Daca psihiatrii si profilerii definesc un criminal in functie de victime, s-ar aplica teoria si pentru trisorii in serie? Ei bine, nu! Barbatii ce inseala au o inclinatie spre infidelitate, si, desi intra intr-o relatie de cuplu, nu respecta regula de loialitate.

Si totusi, ce ii determina pe acesti barbati sa insele? De ce sunt infideli partenerelor de viata repetat si care sunt secretele despre infidelitate pe care sa le stii:

  • Barbatii insala pentru ca pot

Da, exact, pentru ca pot. Iata un motiv comun pentru care un infidel in serie face ce face. Pentru ca nu le pasa. Unii trisori sunt oameni care sunt prea frumosi, prea bogati si prea increzatori sa ii preocupe de sentimentele partenerei lor actuale.

Tocmai de aceea vor crede ca realtiile extra-conjugale vin in calea lor si le sunt servite pe tava. Cu o astfel de atitudine nu e greu sa iti cada o femeie la picioare!

  • Promiscuitatea sexuala e factor motivant

Dintre secretele despre infidelitate , un alt motiv tipic si obisnuit pentru cei mai multi trisori este sexul. Nu pot avea un singur partener sexual. Desigur, partenera lor actuala poate fi de o anumita valoare pentru ei, dar cu indemnurile lor incontrolabile in minte, gasesc rezolvari si in afara cuplului.

  • Barbatii infideli nu au relatii pe termen lung

Alteori, barbatii infideli insala deoarece nu se acomodeaza intr-o relatie pe termen lung. Odata ce gasesc urmatoarea sansa, vor insela. In acelasi timp, sunt prea lenesi si (pre)ocupati de sine pentru a se desparti de partenerul lor actual.

Da, uneori secretele despre infidelitate nu sunt usor de tolarat, insa mai bine sa stii si sa previi!

  • Barbatii infideli gasesc relatiile stabile plictisitoare

Secretele despre infidelitate sunt uneori la indemana, sunt simple si chiar banale. De exemplu exista domni ce gasesc relatiile stabile plictisitoare.

Atunci cand doi oameni incep o relatie, exista etape. Prima etapa este stadiul de “cunoastere”, in care va conectati si descoperiti personalitatea celuilalt. Urmatoarea etapa este “etapa de solutionare”, in care intelegeti clar trasaturile de caracter ale celuilalt.

In a doua etapa te simti de-ajuns de confortabil incat sa faci in fata partenerului lucrurile pe care le faci in mod normal, atunci cand esti singura. Ei bine, etapa a doua este extrem de plictisitoare pentru barbatii infideli in serie. Se simte incomod de plictiseala si asta il determina sa caute emotia din prima etapa, alaturi de alta partenera.

  • Secretele despre infidelitate: imaturii insala!

Ei nu au maturitatea necesara pentru a face fata problemelor legate de relatii. Nicio relatie nu este perfecta. Insa, atunci cand barbatii si femeile se confrunta cu probleme, exista doua optiuni mature: fie ca va asezati si discutati aceste neintelegeri, fie iesiti din relatie daca nu se mai poate salva.

Pentru trisorii de profesie, cealalta optiune este de a ocoli rezolvarea problemei cu partenera lor si de a gasi relatii sexuale (sau mai mult) in afara relatiei de cuplu.

  • Au nevoie sa aiba relatii sexuale variate

Scopul este de auto-obiectivare sexuala. Unii trisori seriali nu trisau din cauza unui aspect nedorit in relatia lor actuala, ci pentru ca vor sa fie vazuti drept fiinte sexuale de cat mai multa lume.

O data ce afli secretele despre infidelitate ale partenerului tau – daca exista – iti vei da seama daca face parte din categoria barbatilor ce au nevoie sa fie doriti de cat mai multe femei. O data ce au facut sex extra-conjugal, nevoia este satisfacuta. Insa doar de moment. Cand se vor simti din nou neatragatori, vor face acelasi lucru.

  • “Asa-s barbatii!”

Poate unul dintre cele mai folosite dintre secretele despre infidelitate este vechiul: “Asa sunt barbatii! Au nevoie de mai multe femei”. Ei bine, da, aceasta gandire mai exista si este pusa in practica de barbatii ce cred ca li se cuvine poligamia, desigur cand au alaturi femei ce au fost educate in aceeasi mentalitate.

  • Barbatii inseala cand au o partenera iertatoare

Inselatorii de profesie sunt infideli si pentru ca au o partenera foarte iertatoare. Uneori, nu este vorba de trisor, ci de partenera care ii permite sa se intample de mai multe ori. Sunt anumite tiplogii de femei care accepta un astfel de comportament pentru a pastra o imagine distorsionata a “nevinovatului”.

  • Barbatii insala si pentru ca sunt oportunisti

Gandeste-te putin la capitalism. Daca obtii toate recompensele la un cost redus, vei face tot ce e posibil ca sa castigi mereu, nu? Cum se traduce asta in secretele despre infidelitate ale unui barbat?

De exemplu, un barbat cu o iubita, care arata bine si este atragator, dar incompetent din punct de vedere sexual, incearca sa umple acest neajuns prin infidelitate.

Citeste si: Iubitul te-a inselat: remedii impotriva sentimentului de tradare

Foto: Guliver