semne ca nu te place

Barbatii pot fi greu de citit. Daca acum flirteaza cu tine si sunt joviali, in minutul urmator te pot ignora cu desavarsire. Ti se pare frustrant? Si noua! In timp, insa, am descoperit cateva indicii dupa care iti dai seama daca merita efortul sa-i acorzi atentie sau nu. Au scris si cei de la rd.com care sunt acele semne ca nu te place.

Nu stii sigur daca tipul interesant cu care te tot intalnesti de ceva timp, absolut intamplator, te gaseste atragatoare? Analizeaza-i gesturile, privirea si cuvintele. Iti vei da seama rapid care sunt semnele ca nu te place. Nu vrem sa iti taiem aripile, ci sa nu ii acorzi mai multa atentie decat merita.

Nu iti raspunde la SMS-uri sau apeluri

Cand un barbat este atras de o femeie, face tot posibilul sa fie conectat cu ea in orice moment. Asta inseamna ca daca nu te place, nu va fi nici macar politicos sa-ti raspunda la SMS-uri. Sa stii ca si la apeluri se comporta la fel, nu face diferenta. O sa zici ca poate nu a primit mesajul tau. Gresit! Daca nu vrea sa-ti dea sperante actioneaza ca atare. Bine, se poate intampla sa primesti un reply de la el, dupa ceva timp de asteptare, care nu spune nimic. Concluzia este similara: nu este interesat.

Nu initiaza el dialogul, doar tu o faci

Daca ai reusit sa-l scoti la o intalnire, o sa observi ca doar tu initiezi subiectele de discutie. El va raspunde frumos, ca la un interviu. Simti ca incerci sa obtii cat mai mult de la el si iti este dificil, ca si cum i-ai scoate cuvintele cu clestele din gura? Este evident ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Semne ca nu te place: nu-si aminteste detalii despre tine

Un barbat care nu-si aminteste ziua ta de nastere este un barbat neinteresat de persoana ta. Iti spunem toate astea ca sa deschizi ochii si sa nu astepti un barbat nepotrivit sa te iubeasca. De obicei, ei sunt foarte selectivi in legatura cu ceea ce doresc sa auda si sa retina.

Nu te intreaba de familie, hobby-uri, job

Prefera sa discutati lucruri marunte si neimportante si iti da de inteles ca nu vrea sa stie aspecte din viata ta. In mod normal, un barbat interesat vrea sa stie intr-un timp scurt cat mai multe despre tine, daca nu chiar totul.

Vrei sa stii cum reactioneaza un barbat care te place? 6 indicii care te ajuta sa-i citesti limbajul trupului!

Foto: Guliver