Semne ca relatia s-a sfarsit

Daca simti ca lucrurile sunt tot mai complicate intre voi, iar tensiunile apar de niciunde, fii atenta la cateva semne care iti arata clar ca relatia s-a sfarsit, desi, oficial, voi inca formati un cuplu.

Este destul de evident faptul ca o relatie nu este facuta sa fie o lupta. Mai mult decat oricand, nu ar trebui ca fiecare discutie dintre voi sau orice schimb de opinii sa se termine cu o cearta sau sa va lase plini de furie. In cazul in care ajungeti sa simtiti ca nu mai are rost sa va vorbiti, este clar ca relatia voastra nu mai are niciun viitor.

Relatia s-a sfarsit cand nu mai poti fi tu

Daca simti ca ai ajuns in acel stadiu in care iubirea voastra este intr-un “punct mort“, trebuie sa iti pui intrebarea daca esti sau nu dispusa sa continui asa. Esti pe o panta descendenta catre resentimente si stari care nu te vor face decat sa te simti si mai singura.

Un alt semn ca relatia s-a sfarsit este dat de sursa conflictelor dintre voi. Daca descoperi ca trebuie sa fii tot timpul in defensiva, ca trebuie sa aperi tot, de la valorile tale si pana la iubire, atunci este clar ca relatia voastra nu mai trebuie sa continue. Nu este cazul sa spui ca trebuie sa faci compromisuri. Compromisurile pentru valori si morala iti fac rau,
sunt de parere psihologii.

Din pacate, insa, multe persoane sunt dispuse sa faca astfel de compromisuri de teama de a nu ramane singure. Asa ca nimeni nu ar trebui sa construiasca pe un fundament atat de fragil.

Desi acestea sunt semne general, deloc de neglijat, important este sa crezi in instincte si, in cazul in care simti ca este ceva ce scartaie in relatia ta, reflecteaza asupra acestui aspect.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Guliver