sex mai afectuos

Drumul catre o partida de sex mai afectuos incepe cu tine. Exista cateva modalitati ca sa cresti intimitatea sexuala in cuplu si totul incepe cu a avea incredere in partenerul de cuplu. Asadar, o viata sexuala implinita incepe o data cu comunicarea cu partenerul tau. Si in dormitor, si in afara lui. Descopera cum sa faci sex mai bine de la specialistii in cuplu Mind Body Green.

Specialistii Tantra citati de Mind Body Green sustin ca pentru a face sex mai afectuos cu iubitul tau este necesar sa fii deschisa. Ca sa ai o viata sexuala implinita nu este suficient ca ambii parteneri sa stie cele mai fierbinti miscari si pozitii. Totul incepe cu tine. Atunci cand vei invata sa cresti intimitatea sexuala si apropierea cu partenerul tau, la nivel spiritual, vei vedea ca dinamica voastra se va schimba. Vei invata cum sa faci sex mai bine, dar si comunicarea cu partenerul va capata noi valente. Vei face sex mai afectuos pentru ca vei avea incredere in partenerul de cuplu, iar el isi va da voie sa fie liber si vulnerabil in fata ta.

Sexul poate fi o experienta sacra, un schimb de energie spirituala. Poti face sex mai afectuos si nu cu ajutorul revistelor de specialitate, a site-urilor erotice sau a cartilor cu pozitii sexuale incendiare, ci oti face sex mai afectuos cand devii autentica, prezenta, una cu partenerul tau, constienta, vulnerabila, cand tot ce va porni din tine va fi din iubire, nu din frica. Daca amandoi sunteti in acelasi loc, daca va deschideti sufletul, veti face sex mai afectuos si veti avea o viata sexuala implinita. Citeste ce poti face tu sa cresti intimitatea sexuala si cum sa faci sex mai bine, avand incredere in partenerul de cuplu si punand accent pe comunicarea cu el. Comunicarea autentica, reala, deschisa, aici si acum:

Comunicarea cu partenerul trebuie sa fie clara pentru un sex mai afectuos

Nu fi vaga, nu te exprima confuz, ci alege o comunicare autentica, reala. Nimeni nu poate citi gandurile, nimeni nu poate sti cum preferi sa fii atinsa, sarutata. Sexul satisfacator este un sport de echipa. Asuma-ti responsabilitatea propriei placeri si ajuta-l si pe iubitul tau sa atinga placerea dorita. Si vorbeste deschis, direct atat in dormitor, cat si in afara sa. Poate parea infricosator, insa este cea mai buna modalitate sa imbunatatesti viata sexuala.

Cresti intimitatea sexuala ramanad prezenta in moment, aici si acum

Pentru o legatura profunda, prezenta este vitala. In timp ce faci sex, nu te poti gandi la ce sa mai gatesti pentru cina, cate e-mailuri ai de citit, ce nu ai reusit sa finalizezi in ziua respectiva, daca ai timp sa mergi sa iei copiii de la gradinita sau sa plimbi cainele. Adu-ti atentia in corp, respira, relaxeaza-te si ramai prezenta la ce ti se intampla. Focuseaza-te pe respiratia ta, pe respiratia lui si pe senzatiile pe care le simti la fiecare atingere.

Cum sa faci sex mai bine? Da-ti voie sa renunti la control, inhibitii si lasa-te prada energiei sexuale ce va conduce

Renunta la orice fel de asteptari, la cum ar trebui sa fie si ofera-te momentului. Nu mai planifica in mintea ta ce urmeaza sa faceti, care sunt pasii in care faceti sex. Ci da-ti voie sa simti, fara sa gandesti. Vei face sex autentic si partenerul tau va fi implinit la randul sau.

O viata sexuala implinita incepe cand tu alegi sa nu mai judeci

Daca te judeci pe tine sau pe partenerul tau, atunci sexul nu va fi autentic, intens. Sexul este expresia iubirii. Si daca nu te iubesti si nu te apreciezi pe tine, daca nu iti iubesti si apreciezi iubitul, atunci veti intampina blocaje sexuale.

Ca sa faceti sex mai afectuos trebuie sa ai incredere in partenerul de cuplu si el in tine

Acesta este lipiciul care va tine impreuna. Iubirea este increderea pe care amandoi o construiti. Unul in celalalt si impreuna. Increderea se construieste din cuvinte si din fapte si, daca aveti incredere unul in celalal,t atunci va veti da voie sa fiti vulnerabili unul in fata celuilalt.

Pana la urma, atunci cand facem sex suntem goi. Daca reusim sa fim goi, fara masti si mecanisme de aparare, atunci vom fi autentici si vom fi iubiti pentru cine suntem.

Un sex mai afectuos se costruieste si in dormitor, dar mai ales in afara lui. Daca tu gresesti sau actionezi fara integritate, asuma-ti rapid fapta ta si responsabilitatea, cauta iertarea, apoi mergi mai departe, uitand si iertand. La fel, daca partenerul tau greseste, ofera acelasi tratament. Nu tine nimic negativ in tine si cu tine si, mai ales, nu pastra ranchiuna in cuplu. Fa din incredere, onestitate si integritate prioritati in relatiile tale si dezvolta-le.

Citeste si: Vrei sex mai bun? Cum te poate ajuta practica mindfulness!

Foto: Guliver