stii ca te place

Cand se indragostesc, baietii de scoala isi tachineaza colegele preferate si le fac sa se simta „speciale“. In timp, ei isi schimba atitudinea, iar dorinta de a le supara se transforma in nevoia fireasca de a le proteja si respecta. La maturitate, stii ca te place un barbat dupa cat de frumos se comporta cu tine. Daca te face sa te simti inferioara si nu te respecta, sentimentele-i pentru tine nu sunt dintre cele mai bune.

Un barbat te trateaza cu lipsa de respect? Si sentimentele lui pentru tine lipsesc cu desavarsire. Pentru ca, spune yourtango.com, stii ca te place cu adevarat dupa cum se comporta cu tine. Vorbele mai pot ascunde adevarul, dar gesturile nu pot minti.

Sunt barbati care nu sunt facuti sa comunice, dar daca te trateaza ca pe o regina, sa stii ca te place enorm si in viziunea lui chiar esti o regina. Frecvent intalnita este si situatia cand el nu te asculta, pentru ca nu-i pasa ce spui. Te intrerupe si vorbeste sa te acopere, crezand ca parerea lui este mai importanta ca a ta. Si este nepoliticos cu tine, pentru ca nu te mai respecta.

Stii ca te place sau esti inca in cautarea adevarului?

Daca ar fi sa te iei dupa vorbe, el te iubeste pana la cer si inapoi. Insa reactiile spun cu totul si cu totul altceva si te simti neputincioasa.

Tine cont de aceste sfaturi:

Nu ignora problema

Daca te trateaza neplacut, probabil asa o va face mereu. Nu te gandi ca e doar o chestiune temporara. Cu cat accepti mai multe, cu atat vei avea parte de un tratament si mai urat. Nu te complace intr-o situatie toxica.

„Ce tie nu-ti place altuia nu face“

Pe moment, s-ar putea sa-l uimesti cu atitudinea ta, dar pe termen lung metoda de a-i plati cu aceeasi moneda nu este buna. In timp, el va fi si mai agresiv in comunicare si reactii. Iar tu trebuie sa iesi din relatie cu mult inainte sa se intample asta.

Daca observi ceva, spune ce ai pe suflet

S-a schimbat fata de cum era? Te face sa te simti nefericita prin modul cum reactioneaza fata de tine? La inceput e posibil sa nege, dar daca il confrunti vei afla suficiente detalii, cat sa te ajute sa iei o decizie. Cea mai buna pentru tine!

In concluzie, fie ca e vorba despre partenerul de viata sau despre orcine altcineva, ca sa prinzi mesajul corect e de ajuns sa il asculti si sa ii observi reactiile.

Descopera care este cheia unei relatii perfecte: cum afli ca te iubeste!

Foto: Guliver

Daca ti s-a parut interesant acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!