suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta

Suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta si te temi ca esti doar o relatie-medicament? Ceva trecator? Iata semnele ca relatia voastra de cuplu e pe sfarsite inca de la inceput, potrivit Your Tango.

Okay, prima voastra intalnire a fost fabuloasa! Pana cand ai aflat ca tocmai ce a iesit dintr-o relatie de lunga durata. Iar tu esti prima femeie cu care iese in oras dupa EA. Auuu!

Sigur nu vrei sa fii femeia aceea care il ajuta sa treaca peste fosta lui iubire si atat. Sigur nu vrei sa ai inima franta de un barbat care nu e pregatit inca sa aiba o relatie serioasa, dupa o despartire.

Si, desi nu toate relatiile de tranzitie sunt menite sa se sfarseasca brusc, daca suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta, iata ce trebuie sa stii, sa nu suferi din dragoste:

Suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta – 8 semne la care sa fii atenta

  1. Tocmai ce s-a despartit de fosta

Suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta? Daca tocmai ce s-au despartit sansele sunt mari sa mai aiba sentimente pentru ea. Daca incearca sa grabeasca procesul de “dezdragostire” si te ia si pe tine la drum, doar se pacaleste! Sigur o mai iubeste. E natural si normal, doar ca te va durea si pe tine!

  1. Are numai relatii pe termen lung

Daca barbatul aceasta a fost numai in relatii serioase. Daca este monogam in serie, atunci te anuntam ca exista riscul ca tu sa nu fi aceea. Si sa mai pierzi si ceva timp pe langa el.

  1. Vrea sa fie iubitul tau din prima

Daca suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta, te anuntam ca e posibil sa fie asa daca el iti spune dupa prima intalnire ca vrea o relatie serioasa cu tine. E prea repede si el vrea doar sa controleze situatia. E disperat si tu cazi in capcana.

  1. O adora sau o uraste pe fosta iubita

Daca iti spune ca inca o iubeste exista o problema. Dar daca observi ca exista snetimente de ura puternica fata de fosta lui iubita, semnele sunt aceleasi. Inca se gandeste la ea. Inca a ramas in trecut!

Furia intensa sau agresivitatea la adresa fostei iubite demonstreaza ca emotional este imatur si ca nu a trecut de despartirea lor.

Asadar, daca suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta, uita-te dupa aceste semne. Ce trebuie sa vezi ca sa stii ca e bine? Indiferenta totala cand vine vorba de fosta iubita.

  1. Inca are lucrurile ei in apartamentul lui

Daca trecutul e inca acolo, in prezent, sigur iubitul tau nu a reusit sa treaca de proaspata despartire.

  1. Vrea mereu sa faca sex si atat!

Daca relatia voastra e bazata pe sex si mai putin pe a va cunoaste reciproc, este doar o relatie-tampon. Nu il intereseaza emotiile! Scapa de el!

  1. Prietenii lui te privesc mai cu mila

Daca atunci cand cunosti gasca de prieteni exista o tensiune si un disconfort si suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta, atitudinea amicilor iti confirma temerile. Si asta pentru ca prietneii lui stiu bine ce a simtit pentru cealalata si cum este fata de tine.

  1. Este inca prieten bun cu fosta iubita

Traim in era social media. Daca s-au despartit in viata reala, dar pe Facebook “n-a avut timp” sa modifice statusul, atunci ai grija! Daca tu suspectezi ca iubitul e inca indragostit de fosta si el tine legatura stransa cu ea – via social media sau mesaje, e-mailuri sau telefoane – ceva e dubios!

Citeste si: De ce sa nu te compari cu fosta lui iubita. E o idee proasta!

Foto: Gulliver