te mariti cu iubitul tau

Atunci cand ai intalnit persoana potrivita, pur si simplu stii. Am descoperit pe Elite Daily zece semne ca intr-o zi o sa te mariti cu iubitul tau.

Fie ca sunteti impreuna de zece ani, fie de zece saptamani, uneori simti ca o relatie de cuplu este altfel. Se simte diferit. Se simte altfel fata de relatiile de iubire cu barbatii dinainte. Atunci cand il intalnesti pe barbatul cu care vrei sa te casatoresti, vei sti cat e de special.

Descopera cele zece semne ca intr-o zi o sa te mariti cu iubitul tau

  1. Esti surpinsa ca un barbat ca el exista

Este posibil sa simti inca din prima seara, inca de la prima intalnire ca aveti o conexiune speciala. Daca pe masura ce il cunosti si il redescoperi, esti surprinsa sa barbati ca el exista, atunci el este viitorul tau sot.

Daca simti ca tot ce stiai despre relatiile de cuplu este gresit si daca simti ca de fapt el lipsea din viata ta, intr-o zi o sa te mariti cu iubitul tau.

  1. Te simti atat de confortabil cu tine insati

Fiecare om are defecte si calitati. Insa in momentul in care esti confortabila sa te arati asa cum esti – pe dinafara si pe dinauntru – partenerului tau de cuplu, inseamna ca ai curajul sa fii autentica cu el.

Ce spune asta despre relatia voastra? Inseamna ca iubitul tau te accepta si te iubeste orice ar fi, indiferent de defectele tale, iar tu simti asta. Acesta este barbatul pe care sa il alegi de sot.

  1. Esti mereu atrasa de el

Daca iti imaginezi ca nu va cunoasteti si, vazandu-l pe strada, il gasesti atragator, daca simti ca pur si simplu nu te mai saturi de el, atunci, intr-o zi, o sa te mariti cu iubitul tau.

  1. Poti simti ca orice obstacol ati intalni poate fi depasit cu succes

In relatiile anterioare, conflictele erau atat de prezente si de intense incat te amageai ca nu aveati o problema, ci ca pana si in certuri sunteti pasionali. Daca esti acum intr-o relatie in care stiti sa gestionati discutiile contradictorii si va doriti sa clarificati lucrurile fara sa ridicati tonul, opreste-te din cautari!

Daca sunteti preocupati sa va demonstrati mai intai ca va iubiti, decat ca aveti dreptate si credeti ca orice conflict este o pierdere de energie, in viitor o sa te mariti cu iubitul tau.

  1. Cand il intalnesti pe “acela” stii ca te pretuieste cu adevarat

Un barbat care te priveste ca si cum ai fi un miracol “ambulant” nu e usor de gasit. Daca partenerul tau te face sa te simti ca si cum ai fi cel mai bun lucru din viata lui, pastreaza-l!

Cand il intalnesti pe barbatul cu care te vei casatori nu te mai intrebi daca te iubeste. Confuzia va fi inlocuita de certitudini. Va avea el grja ca tu sa stii tot ce simte.

  1. Daca defectele lui ti se par atragatoare, sa stii ca intr-o zi o sa te mariti cu iubitul tau!

Daca gasesti pana si micile lui defecte ca fiind adorabile pentru ca sunt definitorii pentru cine este el, acesta este barbatul vietii tale.

  1. Daca aveti aceeasi viziune asupra viiorului, l-ai gasit!

Nu este simplu sa convietuiesti intr-o reltatie de cuplu. Suntem “specii” diferite. Evoluam diferit. Suntem programati genetic diferit. Si totusi, daca esti alaturi de barbatul cu care imparti aceeasi viziune legata de viitorul vostru, intr-o zi o sa te mariti cu el.

  1. Vei simti ca relatia voastra de iubire este sacra

Daca relatia voastra e cuplu este o prioritate si daca de fiecare data va reintoarceti unul la celalalt, fii sigura ca ti-ai gasit sufletul pereche.

  1. O sa te mariti cu iubitul tau daca puteti discuta despre orice

Simti ca poti vorbi despre orice cu partenerul tau de cuplu? Simti ca orice converstie curge firesc si ca nu se epuizeaza nicicand temele de dialog? Intr-o relatie de cuplu ce va deveni casnicie vei simti ca poti fi deschisa, orice ar fi, despre orice.

Si asta pentru ca relatia voastra este bazata pe acceptare reciproca, deci stii sigur ca nu veti ajunge in situatii conflictuale.

  1. Simti ca totul are sens si se intampla cu un motiv

Adevarul este ca in momentul in care intalnesti acel barbat pe care ti-l doresti ca sot, vei simti ca toate lucrurile din viata ta se aseaza.

Este un sentiment unic, puternic, coplesitor. Este atat de diferit fata de ce ai simtit pana la el. Stii in interiorul tau ca intr-o zi o sa te mariti cu iubitul tau.

Citeste si: Ce trebuie sa faca cuplurile inainte de casatorie: etapele de intimitate ale relatiilor

Foto: Guliver