Ce schimbari se petrec cand te muti cu iubitul

E o decizie importantă in viata oricarui cuplu. Dar poate ti-e teama sa te aventurezi in necunoscut. Stai linistita! Iti spunem noi la ce sa te astepti atunci cand te muti cu iubitul.

Relatia voastra este pe cale sa se schimbe. Multe dintre noutati vor fi bune. Exista cateva mai putin bune. Insa, daca exista comunicare si intelegere, puteti sa va adaptati mai usor la noua voastra viata impreuna, potrivit Bustle.com!

6 schimbari atunci cand te muti cu iubitul

1. E tot timpul cineva acolo. Atunci cand locuiesti singura, poti sa vii acasa si sa pleci atunci cand vrei. Partenerul tau nu-ti cunoaste fiecare miscare, decat daca sunteti unul langa altul. Acest lucru nu inseamna ceva rau. Inseamna doar ca faci parte dintr-o unitate de familie si partenerul tau va observa intotdeauna cand vii si pleci.

2. Aveti un buget mai mare. Platiti impreuna chiria, intretinerea si celelalte facturi. Ceea ce inseamna ca va raman mai multi bani! Si ca puteti iesi in oras mai mult, va permiteti mai multe vacante si sa va faceti mai multe cadouri.

3. Trebuie sa decorati impreuna. Fiecare are stilul lui, dar atunci cand te muti cu iubitul tau, e important ca in casa voastra comuna sa fie reprezentate ambele stiluri. In mod echilibrat, pentru ca fiecare dintre voi sa se simta ca acasa.

4. Sunteti impreuna tot timpul. Cand nu locuiti impreuna, e usor sa aveti putin spatiu unul de la celalalt. Stati o seara sau doua, fiecare la casa lui. Insa daca impartiti o casa, mai ales una mica, lucrurile pot deveni claustrofobe din cand in cand. Negociati impreuna cum sa va oferiti spatiu sa vi se faca dor unul de celalalt.

5. Sunteti o echipa. Ceea ce inseamna ca atunci cand vin prietenii tai la voi, si iubitul tau este gazda lor. Orice achizitie trebuie decisa impreuna.

6. Va vor enerva lucruri stupide. Precum folosirea tubului de pasta de dinti. Cum sa va decideti cine duce gunoiul. Poate aveti probleme cu dormitul impreuna. Important e sa va aduceti aminte ca acestea sunt lucruri minore si ca e bine sa faceti compromisuri din cand in cand. Viata va va oferi destule provocari majore, incat nu are rost sa va suparati pentru problemele cotidiene.

Daca te muti cu iubitul, iata cum sa nu te stresezi atunci cand schimbi casa.

Foto: iStock.