te place sau vrea doar o noapte cu tine

Te place sau vrea doar o noapte cu tine? Aceasta este intrebarea! Intrebarea din perioada intalnirilor romantice, adica!

De ce s-au inventat atatea variante de a spune ca iesi la o intalnire romantica? “Ies cu X in oras”, “Iesim la cina”, “Suntem impreuna”, “M-a invitat la film”. Cand a fost ultima data cand ai spus pur si simplu: “Ies cu X la o intalnire romantica”?

Pana si faptul ca exista atata ambiguitate ne face sa ne dam seama mai greu daca chiar suntem la o intalnire romantica sau e o aventura de-o noapte. Sau poate el vrea sa fim doar amici. Ufff! Am descurcat itele cu ajutorul celor de la Elite Daily.

Cum iti dai seama daca te place sau vrea doar o noapte cu tine

  • Conteaza ora la care va vedeti

Poti afla daca te place sau vrea doar o noapte cu tine dupa ora la care va intalniti. Daca ar fi seara, poate planurile ar fi mai “necurate”. Daca va vedeti la lumina zilei, el vrea sa te cunoasca. Deci ai face bine sa ai conversatiile sarmante la tine.

  • Mergeti in mai multe locuri?

Sa zicem ca prima data mergeti la un film sau la teatru. Daca v-ati simtit bine si deja te invita la cina (si nu la el acasa), iar apoi va plimbati elegant prin parc, catre casa, atunci sunteti la o intalnire romantica. Si una chiar buna! Sigur te place si nu vrea doar o noapte cu tine, daca pur si simpul va bucurati de compania celuilalt.

  • Daca alcoolul nu este in scena

Da, sigur ca-ti vine sa bei un pahar de vin. Ca ai emotii. Ba poate si el e la fel de fastacit. Dar stii daca te place sau vrea doar o noapte cu tine si dupa cocktailurile de pe masa. Alcoolul este un dezinhibator si “ajuta” mult in cuplarea a doi oameni. Nu-ncercati mai bine fara?

  • Aveti conversatii interesante

Stii sigur daca te place sau vrea doar o noapte cu tine si dupa cum aveti sau nu de vorbit. Daca aveti un dialog lung atunci este vorba de o conexiune reala. De cate ori n-ai auzit povestile marilor iubiri incepand cu “Am stat de vorba toata noaptea!”? Si daca vorbiti pana tarziu in noapte, o sa mergeti la culcare de somn, nu de altele.

  • Observi un plan bine pus la punct in toata intalnirea aceasta

E o diferenta colosala intre a va intalni la un bar de happy hour si la un eveniment de poezie, de exemplu. Deci poti afla daca te place sau vrea doar o noapte cu tinesi dupa planul din spatele intalnirii voastre romantice. Daca te invita intr-un loc unde pana la urma ar putea fi cu oricine, sigur n-ai noroc.

Te place sau vrea doar o noapte cu tine? Te prinzi si dupa felul in care te priveste. Daca este interesat de ceea ce spui, ce povestesti, daca rade la glumele tale, si nu daca iti complimenteaza felul in care arati, iti observa tinuta si postura.

Citeste si: Nu exista cupluri perfecte si care sa se iubeasca ca la inceput. Si totusi…

Foto: Guliver