Tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista

Nu stiam ca exista tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista. Insa oamenii de stiinta par sa fie convinsi ca au descifrat acesta enigma si ca unii barbati poseda o anumita calitate care ii face mai atractivi in ochii femeilor, scriu cei de la brightside.me. Asa-i ca te-am facut curioasa?

Scunzi sau inalti, blonzi, sateni sau bruneti, cu ochi albastri sau verzi – e de ajuns sa incepi o discutie cu fetele si parerile curg fara oprire in ceea ce priveste partenerul ideal. Din fericire, gusturile difera, ceea ce inseamna ca nu ne batem toate pentru a cuceri doar o categorie de barbati.

Nu e de ajuns ca barbatii sa aiba trasaturi frumoase si un corp bine lucrat pentru a capta interesul femeilor. Increderea in sine si felul in care acestia actioneaza in anumite momente sunt foarte importante in ochii femeilor. Sunt lucruri mai importante decat muschii lucrati la sala sau ochii negri patrunzatori si gropitele de pe obraz!

Tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista: cei care au incredere in ei

Un studiu publicat in revista Psychological Science arata ca barbatii care nu arata impecabil din punct de vedere fizic, dar care sunt increzatori si stapani pe sine atunci cand comunica cu femeile, au mai multe sanse sa isi faca iubite decat cei considerati foarte frumosi. La cercetare au participat 96 de barbati si 103 femei. In cadrul unui speed dating, fiecare barbat a petrecut trei minute vorbind cu cate o femeie. La final, „barbatii care credeau despre ei ca sunt mai atractivi decat erau in realitate adunau cele mai multe bile albe si erau considerati cei mai atragatori pentru femei“, au observat specialistii.

Tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista? Cei care sunt mai putin preocupati de felul in care arata si care emana energie pozitiva. Acestia stiu sa se puna in valoare chiar daca n-au fost inzestrati cu multe calitati fizice si au mare succes atunci cand isi pun in gand sa cucereasca o femeie.

De ce se feresc femeile de barbatii frumosi

De asemenea, studiul arata ca barbatii care se vad intr-o lumina buna, desi nu se incadreaza in topul celor mai frumosi barbati, nu numai ca au succes la femei, dar sunt si parinti buni, deoarece ii incurajeaza pe copii sa aiba incredere in ei.

De ce de pe lista cu tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista lipsesc barbatii cu forme fizice de invidiat si trasaturi frumoase? Ei bine, se pare ca femeile cred ca acestia nu sunt parteneri de cursa lunga, intrucat exista credinta ca acestia insala.

In urma studiului, oamenii de stiinta au concluzionat doua lucruri importante: femeile prefera barbatii increzatori si cu inima mare, care nu se incadreaza neaparat in stereotipurile de frumusete ale societatii.

Citeste: Cum atragi atentia pe Tinder. Trucuri care te ajuta sa cuceresti multi barbati.

Foto: Guliver