Totul despre femeia Capricorn

Exista un anumit tip de femeie de care orice barbat se indragosteste, dar ea este prea preocupata de cariera sa si abia daca observa privirile barbatilor. Aceasta nativa stie foarte bine ce isi doreste de la viata si mereu obtine ce si-a propus. Unele persoane o invidiaza pentru increderea de care da dovada, iar altele isi doresc doar sa-i castige atentia. Elitedaily.com iti dezvaluie totul despre femeia Capricorn si te ajuta sa descoperi ce o face speciala!

Femeile nascute in perioada 21 decembrie – 19 ianuarie par forte reci, dar sunt foarte iubitoare si atente cu cei din jurul lor. Trebuie doar sa le acorzi timp pentru a le cunoaste mai bine. Sunt patru mari motive pentru care ar trebui sa apreciezi o nativa a acestei zodii, iar acest articol te ajuta sa descoperi totul despre femeia Capricorn.

Totul despre femeia Capricorn. Ce o face speciala!

Viata de zi cu zi

Exista un motiv pentru care capra de munte este simbolul acestei zodii. Femeia Capricorn isi doreste sa faca cat mai multe progrese si intotdeauna isi doreste sa fie cea mai buna in tot ceea ce face. Profesional vorbind, femeia Capricorn este foarte bine organizata si stie cum sa isi imparta toate datoriile. Stie sa imbine utilul cu placutul si se descurca in orice situatie. Are foarte multe viziuni si stie ca doar prin munca poate ajunge acolo unde isi doreste. In loc sa iasa in oras cu prietenii sau colegii de munca, ea prefera sa isi pregateasca proiectele pentru urmatoarea zi de munca. Ii place sa se impuna in fata altor persoane si isi asuma atributiile unui lider. Este foarte responsabila in tot ceea ce face si este persoana pe care te poti baza oricand.

Viata sociala

Femeia Capricorn este cea care te sustine in orice problema, iti ofera un umar pe care sa plangi si se ofera sa iti rezolve toate problemele. Are foarte multa rabdare si te poate asculta ore in sir. Cu toate acestea, este si persoana care te impinge de la spate si care iti spune sa te trezesti la realitate. Te ajuta sa iesi din orice stare si sa gasesti o rezolvare la orice problema pe care o ai. Oricine are nevoie de o nativa a zodiei Capricorn! Este foarte organizata, ii place sa planuiasca fiecare iesire in oras si la final se asigura ca toata lumea ajunge cu bine acasa. Femeia Capricorn nu isi face foarte multi prieteni de-a lungul vietii, ea pune pret pe calitate si nu pe cantitate.

Viata sentimentala

Daca afli detalii despre viata sa sentimentala, poti considera ca aproape stii totul despre femeia Capricorn. Aceasta nativa este independenta si curajoasa. Isi doreste un partener care sa o sustina in tot ceea ce face, dar care sa nu-i ingradeasca libertatea. Nu obisnuieste sa fie dependenta de partenerul sau, stie cum sa isi organizeze timpul si se inconjoara de foarte multe persoane loiale. Statutul social este foarte important pentru ea, iar din acest motiv casatoria se afla pe lista sa de prioritati. Nu isi insala partenerul, se dedica vietii de familie, dar, ocazional, isi cere “portia” de libertate.

Viata sexuala

Femeia Capricorn nu obisnuieste sa se avante intr-o relatie de natura sexuala, ea trebuie sa aiba incredere in partenerul sau, apoi se deschide complet in fata lui. Viata sexuala este foarte importanta pentru ea si are nevoie de un partener deschis la noi provocari. Este foarte respectata in societate, dar in dormitor stie cum sa-i ofere placere unui barbat. Are tendinta sa domine si ii place sa comunice deschis despre placerile ei sexuale.

Se poate spune ca nativa acestei zodii detine toate calitatile unei femei perfecte, iar viata alaturi de ea este precum o calatorie plina de aventura.

Acum ca stii totul despre femeia Capricorn, iti propun sa descoperi si ce isi doreste femeia Scorpion intr-o relatie.

Daca ai gasit util acest articol, da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si mai multe ponturi despre zodii!

Foto: Guliver