Tu distrugi relatia de cuplu – 5 greseli pe care le faci chiar tu!

Tu distrugi relatia de cuplu daca faci urmatoarele 5 greseli. Nu te mai amagi si accepta cand ai gresit. Accepta, invata din greseala ta si mergi mai departe.

E necesar sa fii atenta la actiunile tale. Si la cuvintele tale. Pentru ca e posibil ca tu sa fii aceea care pune relatia de cuplu in pericol. Desi intotdeauna sunt necesari doi oameni sa ruineze o relatie, fii atenta cum iti auto-sabotezi cuplul, fara sa-ti dai seama.

Daca tu distrugi relatia de cuplu, ar fi cazul sa iti amintesti ca exista intotdeauna si alte femei care “asteapta” la rand! Sigur iti amintesti cand Miranda din Sex and The City era atat de prinsa de noua promovare la locul de munca si de jobul ei, incat uitase de Steve. Atunci barbatul si-a gasit alinarea in bratele altei femei. Nu incurajam astfel de comportamente, insa…

Insa, e posibil ca el sa isi indrepte atentia in alte parti daca tu distrugi relatia de cuplu. Iata care sunt pericolele la care te expui atunci cand gresesti inconstient. Evita urmatoarele greseli, gasite pe Elite Daily.

Tu distrugi relatia de cuplu – iata cum!

  1. Jobul e mai important decat iubitul

Daca pui cariera in fata iubitului tau, atunci tu distrugi relatia de cuplu! Sigur ca jobul tau e important insa re-examineaza-ti prioritatile! Indiferent ca in relatia voastra apar alti factori ce necesita atentia voastra – job, promovare la locul de munca, copii – e necesar sa fiti acolo unul pentru altul, doar voi doi!

  1. Tu si telefonul tau sunteti de nedespartit

Da, iubitul tau are nevoie de atentia ta si de timpul tau. Are nevoie de timp de calitate petrecut impreuna. Inchideti telefoanele atunci cand sunteti impreuna! Tu distrugi relatia de cuplu daca stai non-stop pe social media!

  1. Il minimizezi in fata prietenilor si cunoscutilor

Vorbeste pozitiv despre cariera lui si scoate-ti din minte sa-l minimizezi. Cu atat mai mult in fata altora! Tu distrugi relatia de cuplu daca deveniti atat de confortabili unul cu altul incat glumele merg prea departe! Respecta limitele si, mai ales, nu-l vorbi de rau de fata cu amicii tai sau ai lui.

  1. Crezi ca va fi acolo orice ai face

Ei bine, si barbatii vor sa fie complimentati. Nu in acelasi fel ca femeile, dar vor! De exemplu, daca femeile vor sa li se spuna ca sunt frumoase sau prefera aprecieri ale caracterului lor, barbatii se simt bine daca sunt incurajati.

Daca actiunile lor – alesul restaurantului, de exemplu – sunt laudate, atunci ei se simt perfect! Pe scurt, daca stie ca il apreciezi, e fericit.

  1. Faci o criza de isterie daca uita sa-ti trimita un mesaj

Tu distrugi relatia de cuplu daca faci o criza de isterie ca iubitul a uitat sa iti scrie un mesaj! Incearca sa eviti astfel de iesiri nervoase si accese de control!

Pana la urma, e in regula sa comunicati sincer si natural, nu fortat! Mai bine spune-i ca mesajele trimise sunt atat de dragute si te-au facut fericita.

Citeste si: Greseli ce il fac sa nu te mai vrea: 8 gesturi care omoara atractia intr-o relatie

Foto: Gulliver