Viata personala implinita

Viata personala implinita pare mai aproape de utopie, cu cat aud mai multe pareri in jurul meu. Sigur, acum suntem femei independente! Dar oare actiunile noastre reflecta asta mereu? Am renuntat la “copilarisme” si in ceea ce priveste viata amoroasa? Vezi sfaturile celor de la Pop Sugar!

Hai sa ne amintim ca viata personala implinita depinde de noi si de actiunile noastre, dragilor! Pana la urma, nu trebuie sa dovedim nimic nimanui! Si cu siguranta, nu avem nevoie de nimeni altcineva ca sa fim fericite. Dar presupune asta sa gresim cand vine vorba de intalnirile romantice? Pana la urma, tot noi ne simtim prost! Ce-ar fi sa renunti la obiceiurile proaste, daca esti in cautarea unui iubit. Chiar daca tipul acela nou cu care ai iesit in oras nu este ceea ce iti doresti, ce-ar fi sa ramai femeia adulta si independenta despre care vorbeam mai sus?

Iata ce sa NU faci, la intalniri, daca iti doresti o viata personala implinita:

  1. Nu trimite mesaje daca ai baut ceva mai multe pahare de vin

Prima regula pentru o viata personala implinita este sa-i dai voie sa fie astfel! Ori daca tu sari calul la numarul de cocktailuri, sigur vei regreta cand te trezesti! Sigur vei regreta daca atunci cand ai baut in plus, ii trimiti fostului vreun mesaj sau ii scrii tipului nou de la contabilitate ca vrei sa-l saruti! E complicat “sa faci curat” atunci cand scapi de alcoolul din sistem. Daca vrei sa bei intr-o seara si “ai antecedente” de acest gen, lasa-ti telefonul acasa!

  1. Nu te reintoarce la fostul.

Daca te-ai despartit de el, ai stiut tu de ai facut asta! Nu incerca sa reincalzesti o ciorba pe care oricum n-o mai savurai! Nu, nici macar pentru o partida de sex, chiar daca e mereu disponibil! Nu in trecut este cheia catre o viata personala implinita, ci in viitor!

  1. Renunta la jocul de-a gelozia

Tot la capitolul “toxic”, renunta la apucaturile de fata de liceu. Renunta la jocurile imature in care pui o poza cu X ca sa-l faci gelos pe Y! Nu e necesar sa-l faci gelos! Daca voia sa fie cu tine, era! Nu e ca si cum daca pui poza cu X pe Facebook, Y va realiza ca e gata sa duceti relatia la un nivel serios. Ba dimpotriva! Astfel de actiuni au tendinta de a se intoarce impotriva ta! Unde mai pui ca tot ce faci online ramane acolo?

  1. Nu bea prea mult la intalniri!

Si ceea ce faci offline ramane acolo! Daca te imbeti la o intalnire romantica nu e de bine pentru viata personala implinita! Nu mai stii daca ati facut sex seara trecuta? Sigur esti femeie in toata firea? Ai emotii sau poate tipul nu e ce te asteptai. Oricare ar fi scuza, nu te ameti la intalnirile romantice. Nu zice nimeni ca o aventura de o noapte e ceva rau, dar ai grija ce iti setezi in agenda! Ai grija sa te poti privi in oglinda a doua zi! Si sa te poata privi si el, daca vrei sa-l mai vezi.

  1. Nu fi meschina si nu te cobori la alt nivel!

Nu te lasa prinsa de lucrurile marunte. Nu te-a sunat aseara, asta e! Fosta era in acelasi bar ? Treci peste! Daca nu-ti arata semne clare ca nu te respecta sau daca nu percepi ca nu te apreciaza la adevarata valoare, nu te implica in lucruri care nu te pun intr-o lumina buna. Daca arati ca ai alte lucruri de facut, demonstrezi ca esti o tipa sigura pe ea si puternica!

  1. Nu te “combina” doar ca sa nu fi singura!

Da, esti o tipa independenta si puternica! Dar sigur ai si momentele tale de singuratate. Insa, acestea nu sunt momente in care sa fii cu cineva doar ca sa nu te prinda noaptea singura! Nu aceasta este solutia pentru a avea o viata personala implinita! Este doar o solutie de moment si te vei simti prost dupa! De fiecare data cand te simti neiubita sau nesigura, neapreciata sau nevalidata, uita-te in oglinda si vezi ce ai de rezolvat la tine!

  1. De ce sa astepti sa te sune el?

Ati iesti in oras si a fost fantastic. Si acum ce faci? Te joci de-a “sa ma sune el, sa nu par prea disperata”? Suna si tu, nu e o regula aici! Ia ceea ce iti doresti! Deschide tu discutia, stabileste tu urmatoarea intalnire! Esti o femeie puternica si iti doresti o viata personala implinita! De ce s-o lasi la indemana altuia?

Citeste si: 5 lucruri pentru care nu ar trebui sa te simti vinovata la prima intalnire

Foto: iStock