Viata ta amoroasa pentru 2017

Sigur vrei sa stii ce iti rezerva astrele in viata ta amoroasa pentru 2017. Si sigur cand ai vazut cuvantul “retrograd” in titlu te-ai speriat putin. Dezastru! Panica! Deja ai palpitatii! Insa, desi efectele lui Venus retrograd anunta schimbari in horoscopul iubirii pentru 2017, nu ai de ce te teme! De data aceasta, astrele au pentru tine surprize placute!

Iata cum se vede Viata ta amoroasa pentru 2017 conform Bustle.com. Viata ta amoroasa pentru 2017 este sub influenta planetei Venus. De la 4 martie la 15 aprilie 2017, Venus – planeta dragostei si al relatiilor de cuplu – va aparea, de pe suprafata Pamantului, ca si cum s-ar roti invers. Desigur, nu se va roti invers, aceasta imagine inselatoare este din cauza miscarii de rotatie in jurul Soarelui a fiecarei planete.

Conceptul de “retrograd” este destul de vast, asa ca nu te gandi din prima ca viata ta amoroasa pentru 2017 va fi pe de-a-ndoaselea! Astrologia isi are radacinilie in Babilon, in Mesopotamia si a fost prima tentativa de a realiza un grafic al cerului, pe care oamenii oricum il foloseau drept ghid. Atunci s-a cartografiat miscarea Soarelui in semnele zodiacale si atunci s-au observat schimbarile comportamentale in functie de locul nasterii.

Viata ta amoroasa in acest an este influentata de Venus retrograd

Mantra astrologiei: “Precum in cer asa si pe Pamant” ramane constanta. Si, desi planetele nu se misca invers, asa pare uneori. Viata ta amoroasa pentru 2017 sta sub semnul lui Venus retrograd. Dar ce inseamna retrograd? Retrograd inseamna ca oricare sunt caracteristicile planetei cu pricina, ele vor fi la polul opus. Vor fi inversate, iar puterea de influenta a astrului respectiv va fi schimbata.

Desi toate planetele vor fi retrograde, ciclic, Venus este planeta care o face cel mai rar (o data la 18 luni, in comparatie cu Mercur, de trei sau patru ori pe an). Miscarea lui Venus aduce momentul cu care esti in armonie cu tine insati. Este clipa cea mai buna sa te iubestri si sa oferi iubire.

Viata ta amoroasa pentru 2017 cu Venus retrograd va cunoaste schimbari intersante. Ai grija la doua lucruri: fii atenta sa nu te indragostesti prea repede si ai grija sa nu reiei o fosta relatie, toxica. Daca vei cunoaste barbatul inalt si chipes, la ceas de seara, si vrei sa te apuce indragosteala, da-ti voie sa reflectezi putin. Daca fostul tau iubit, care ti-a frant inima deja de vreo sase ori si inca mai cauti bucatelele sa le pui la loc, reapare in viata ta, spune nu.

Daca esti intr-o relatie de cuplu, viata ta amoroasa pentru 2017 cu Venus retrograd aduce noi niveluri de intimitate. Sigur ca o relatie ajunge la maturitate si evolueaza cu mici “semne”. Deci ai grija cum “eliberezi” frustrari mai vechi si, mai ales, fii sincera cu privire la planurile pentru viitor. Desigur ca nu e usor, dar e necesar!

Viata ta amoroasa pentru 2017, cu atatea schimbari si rotatii, cu atatea ite incalcite, sigur iti va afecta viata sociala. Dar este in regula! Petrece timp cu tine si invata sa te cunosti si atunci cand esti singura, nu doar inconjurata de oameni!

Citeste si Horoscopul lunii martie 2017. Se anunta oportunitati pe toate planurile!

Foto: Guliver