Vineri 13

Foarte multe persoane cred ca data de 13 aduce ghinion, insa multe dintre superstitii nu se aplica in viata de zi cu zi. Din contra, persoanele care nu cred in ghinion reusesc sa observe oportunitatile care le ies in cale. Cu toate acestea, intrebarea ramane valabila: vineri 13 chiar aduce ghinion?

Vineri 13 nu aduce ghinion in cazul multor persoane, iar explicatia poate fi destul de simpla. Ele nu cred in superstitii si se bucura de aceasta zi ca si cand ar fi una obisnuita, scrie telepgraph.co.uk.

De-a lungul anilor, foarte multe evenimente neplacute sau incidente au avut loc in ziua de vineri 13, dar nu exista o explicatie plauzibila care sa sustina superstitiile legate de aceasta zi. Pentru cei care nu cred in ghinion si considera ca fiecare zi este una normala, oamenii de stiinta sunt de parere ca pot fi desfasurate in continuare activitatile de zi cu zi.

Vineri 13 – ce trebuie sa faci in aceasta zi

1. Cumpara bilete de avion

Daca nu crezi in superstitii, este recomandat sa verifici ofertele pentru bilete de avion in ziua de vineri 13. Potrivit specialistilor, de regula, preturile sunt mult mai mici in aceasta zi. Din cauza superstitiilor legate de aceasta zi, foarte multe persoane sunt destul de reticente atunci cand vine vorba de zboruri, asa ca marile companii aeriene au reduceri.

2. Cumpara o casa

Daca intentionezi sa cumperi o casa sau un apartament situat la numarul 13, sunt sanse destul de mari sa economisesti bani. Potrivit FindaProperty.com, foarte multe persoane evita sa faca tranzactii financiare in ziua de vineri 13, iar vanzarile inregistrate au fost destul de scazute. Cu toate acestea, tranzactiile realizate in aceasta zi au mers mult mai bine decat cele realizate in alta zi a saptamanii, cand nu era data de 13.

3. Planifica-ti nunta

Daca nu crezi in superstitiile legate de ziua de vineri 13, poate fi o zi perfecta pentru a-ti planifica nunta. De regula, ofertele sunt destul de avantajoase si poti sa inchiriezi un restaurant la un pret mult mai mic. Acelasi lucru se aplica si in cazul serviciilor pe care le ai la dispozitie pentru marele eveniment, pentru ca sunt sanse destul de mari sa prinzi preturi avantajoase. Potrivit furnizorilor de catering, cuplurile care aleg sa isi faca nunta in aceasta zi pot beneficia de foarte multe oferte.

4. Investeste in afaceri

In ceea ce priveste piata investitiilor, foarte multi oameni de afaceri sunt destul de superstitiosi cand vine vorba de vineri 13. Cu toate acestea, potrivit specialistilor, foarte multe investitii care sunt facute in aceasta zi pot aduce castiguri mult mai mari. In loc sa tii cont de numarul 13, este recomandat sa iei in considerare perioada optima pentru investitii. De regula, cele mai bune investitii se fac la finalul saptamanii, in lunile aprilie si mai sau in lunile de toamna. Nu exista nicio dovada ca data de vineri 13 nu este o zi buna pentru afaceri, asa ca incearca sa tii cont de alte informatii.

Daca ti-a placut articolul cu vineri 13, citeste si: Atrage norocul de partea ta in cinci pasi simpli! Poti sa faci orice iti doresti, este suficient doar sa ai incredere in tine!

Foto: Guliver