vrei sa devii designer vestimentar

Esti talentata la desen, iti place sa urmaresti tot ce e nou pe piata in industria fashion si o admiri pe Doina Levintza? Daca vrei sa devii designer vestimentar si sa-i calci pe urme celebrei creatoare de moda, poti sa urmezi cursul de design vestimentar pentru avansati DallesGO, care se tine in Bucuresti in aceasta toamna, si visul tau poate sa devina realitate.

Daca vrei sa devii designer vestimentar, poti incepe sa studiezi tot ce e relevant in domeniu chiar de la inceputul lunii noiembrie. Timp de 20 de saptamani, cursurile se vor tine de doua ori pe saptamana, martea si vinerea, intre orele 18:30 si 20:00.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa devii designer vestimentar

In cadrul acestui proiect educativ, Doina Levintza va avea misiunea de a te ghida in universul fascinant din spatele crearii unei colectii vestimentare. Vei putea invata pasii necesari pentru a practica o astfel de meserie: de la stabilirea conceptului, realizarea schitelor, a croiului si a mulajelor, pana la sfaturi legate de cum ar trebui sa arate lansarea si promovarea unui nou brand vestimentar.

La finalul cursului, va trebui sa prezinti creatiile tale unui juriu format din specialisti din industria modei romanesti.

Cat costa cursurile

Nu conteaza daca ai deja un alt job si vrei sa practici designerul vestimentar ca un hobby sau ti-ai propus sa faci cariera in acest domeniu, deoarece cursurile sunt gandite pentru oamenii ocupati, care invata in timpul liber. Vrei sa devii designer vestimentar? Este bine sa stii ca modulul de avansati costa 6.500 lei si poate fi achitat in 4 rate. Pentru plata integrala, beneficiezi de un discount  de 10%, iar studentii au si ei parte de reducere. Daca vrei mai multe detalii legate de curs, intra pe www.dallesgo.ro sau trimite mail la [email protected]

DallesGO, o platforma de cursuri interactive din Bucuresti, pune pret pe educatia alternativa, contemporana, si te provoaca sa iti pui toate ideile in materie de fashion si nu numai in aplicare. Vei putea sa inveti meserie de la cei mai buni profesori din domeniul industriilor creative, specialisti cu cariere spectaculoase, care s-au remarcat nu doar la noi in tara, ci si peste hotare. Din portofoliul DallesGo nu lipsesc cursurile cu traditie: Stilism si Tendinte In moda, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce si Public Speaking.

Citeste si: Creatori romani de tendinte: designerii Band of Creators

Foto: Guliver