yoga pentru sex

Care sunt acele pozitii yoga pentru sex fierbinte? Am descoperit modalitatea de a te tonifia si de a atinge culmile placerii.

Nu te gandi la lucruri deocheate. Ci la pozitiile de yoga care iti vor imbunatati flexibilitatea si te vor ajuta sa fii in legatura cu corpul tau si cu energia ta sexuala.

Poti imbina antrenamentul pentru un corp tonifiat cu pregatirea pentru o noapte pasionala cu iubitul. Specialistii de la Shape, alaturi de 305 Fitness, au descoperit cum sa faci yoga pentru sex mai bun!

Energia sexuala este o parte importanta din identitatea fiecarui individ, spune instructorul de yoga Shira Atkins. Insa, energia sexuala poate fi prima care se pierde daca nu avem incredere in noi, daca nu avem stima de sine, afirma tot el. Yoga ne aduce mai aproape de esenta, ne aduce aminte care sunt punctele noastre forte, care este frumusetea noastra, intelepciunea sau gratia.

In plus, yoga ne ajuta sa construim un corp mai puternic. Mai flexibil. Mai rezistent. Si, daca stii ce miscari de yoga pentru sex mai bun sa incerci, fiecare experienta sexuala va fi mai buna.

Incearca aceste pozitii yoga pentru sex mai bun!

  1. Incepe stand pe spate, cu talpile impreunate, cu genunchii deschisi in laterale. Pune o mana pe inima si una pe pelvis. Sustine spatele coapselor cu perne sau, daca ai antrenament, cu ajutorul muschilor tai.

Inspira adanc, lasa energia sa ajunga in solduri. Respira in aceasta pozitie timp de 5 minute.

  1. Din pozitia cainelui, ridica-te pe talpi si sari inainte, aterizand cu genunchii flexati si picioarele indepartate. Indoaie genunchii mult si lasa corpul sa cada. Genunchii si degetele de la picioare trebuie sa fie indreptate catre inainte.

  1. Din pozitia de genuflexiune, intinde un picior inapoi, ca o fandare, plasand ambele maini pe podea, pe interiorul piciorului frontal. Ai grija ca genunchiul sa fie la nivelul degetelor, sa nu treaca de glezna. Intinde bine piciorul din spate, rotind coapsa interna si mentinand spatele catre tavan, in incercarea de a-ti cuprinde calcaiul din spate.

Daca e posibil, adu antebratele pe podea si mentine o conexiune stabila intre umarul exterior si genunchiul interior. Respira adanc, impinge pieptul in fata si soldurile in spate. Cu cat coboara soldurile, cu cat centrul se retrage in interior, cu atat vei fi mai flexibila cand faci sex. Repeta pozitia pe ambele parti si profita de aceasta pozitia yoga pentru sex incendiar.

  1. Din pozitia de fandare, impinge piciorul din spate, asa incat genunchiul si coapsa sa se relaxeze pe podea.

Intinde mana opusa la spate, in timp ce indoi genunchiul, si adu mana in exteriorul talpii. Uita-te in sus. Mentine aceasta pozitie si apoi revino in fandare joasa.

  1. Din fandare joasa, intinde genunchiul si lasa-te pe maini inainte. Talpile trebuie sa fie mult indepartate una de alta. Glezna la nivelul umarului.

Mentine mainile pe podea si lasa capul sa atarne greu. Incearca sa ajungi la punctele de pe sold cele mai inalte. Indoaie genunchii si impinge sezutul sus. Astfel iti indepartezi soldurile. Testeaza aceasta pozitie de yoga pentru sex mai bun.

  1. Din pozitia cu picioarele indepartate, indoaie un genunchi si adu ambele maini pe piciorul opus.

Intinde bine sezutul peste piciorul intins si atinge soldul opus in spate, creand rezistenta. Repeta pe ambele laterale.

  1. Din pozitia cainelui culcat, ajungi la pozitia camilei daca vrei sa folosesti yoga pentru sex mai bun. Incepe din pozitia cainelui culcat si misca-te inainte in pozitie scandura, pregatindu-ti corpul inainte de a reveni in pozitia cainelui.

Ridica-te pe talpi, sari inainte, aterizand lejer pe fluierul piciorului, cu genunchii in linie cu mainile, paralele, cu soldurile distantate.

Adu mainile la calcaie, deschizand umerii si relaxand gatul. Continua sa impingi pieptul in sus, catre tavan. Specialistii Shape recomanda si aceasta miscare yoga pentru sex mai intens.

  1. Incheie cu o meditatie, stand asezata. Inchide ochii. Respira. Incearca sa-ti dai seama unde mentii tensiunea.

Citeste si: Yoga in fiecare zi. 25 de motive pentru care sa o practici mereu!

Foto: Guliver