Zodia Ophiuchus

Potrivit astrologilor, exista un al 13-lea semn zodiacal in zodiacul european. Este vorba despre zodia Ophiuchus. Prima oara s-a vorbit despre ea in anul 2011, insa informatiile nu au fost luate in considerare la momentul respectiv, lucru care nu mai este valabil in zilele noastre.  

Unde se situeaza zodia Ophiuchus in zodiacul european? Intre Scorpion si Sagetator, ceea ce inseamna ca aceasta descoperire poate schimba complet zodiacul european, scrie bustle.com.

Cel de-al 13-lea semn zodiacal este complet diferit de celelalte zodii. In mitologia greaca, Ophiuchus este asociat cu Asclepios, fiul lui Apollo, care avea puterea de a aduce mortii la viata. Hades l-a convins pe Zeus sa il ucida pe Asclepios cu un fulger, iar acesta s-a metamorfozat intr-o constelatie dupa moarte.

Ce trebuie sa stii despre zodia Ophiuchus

Persoanele nascute in perioada 29 noiembrie – 17 decembrie se gasesc in zodia Ophiuchus.

Fiind situata intre Scorpion si Sagetator, aceasta zodie imprumuta cateva trasaturi de la cele doua zodii. Se spune ca persoanele nascute in zodia Ophiuchus au o mare putere de seductie, iar norocul le insoteste la fiecare pas.

Ophiuchus, ca semn zodiacal, are o sete de intelepciune si cunoastere, poate fi un bun arhitect si este cunoscut pentru personalitatea sa puternica si pentru stilul vestimentar iesit din comun.

Numarul norocos al zodiei Ophiuchus este 12. Cei cu acest semn zodiacal sunt curiosi, deschisi catre schimbari si cu simtul umorului. Cu alte cuvinte, Ophiuchus are foarte multe calitati care il fac sa fie in avantaj fata de celelalte semne zodiacale.

Al 13-lea semn zodiacal este precum o sabie cu doua taisuri. Desi imprima nativilor multe calitati, ii si face sa aiba prea mare incredere in fortele proprii, ceea ce inseamna ca unori acestia devin aroganti. In plus, le confera un temperament salbatic. Introvertiti, cei din zodia cu numarul 13 se bucura sa stea singuri. In cazul in care nu au incredere in unele persoane, le va evita.

Nativul din zodia Ophiuchus are o capacitate extraordinara de a pacali pe oricine si de a-si urmari propriile interese. Reuseste sa traga in jos pe oricine ii sta in drum, depisteaza orice minciuna de la cea mai mica distanta si nu este persoana pe care cineva si-ar dori sa o pacaleasca.

Ca orice alta zodie, zodia Ophiuchus are parti negative si parti pozitive. Cel mai important lucru este sa stii cine esti tu cu adevarat si sa faci tot posibilul sa nu te lasi influentata de nimeni.

Daca te-a inspirat articolul despre zodia Ophiuchus, citeste si horoscopul lunii octombrie 2016. Se anunta o etapa foarte buna!

Foto: Guliver