Zodia varsator in dragoste: nativii pot iubi patimas

Te-ai nascut sub protectia acestui semn astral si vrei sa stii mai multe despre zodia Varsator in dragoste? Ophira si Tali Edut, astroloage profesioniste la mindbodygreen.com, te ajuta sa intelegi cum te influenteaza astrele cand vine vorba despre relatii.

Zodia aceasta iti guverneaza existenta sau ai cunoscut o persoana nascuta in aceasta perioada (20 ianuarie – 18 februarie) si vrei sa stii cum este zodia Varsator in dragoste? Iti vom spune tot ce trebuie sa stii despre cum sunt nativii Varsator intr-o relatie si ce inteleg ei prin iubire.

Cei mai multi nativi cred in iubirea ideala si cauta sufletul-pereche si printre amici sau prietenii cei mai buni. Pe de alta parte, iubesc atat de tare libertatea, incat nu se vor lasa niciodata condusi de parteneri. Nu le place ideea de a fi tinuti sub papuc.

Zodia Varsator in dragoste – atractie pentru oameni neobisnuiti

Fiind vorba despre un semn de aer, nativii in aceasta zodie sunt inzestrati cu o inteligenta sclipitoare si sunt atrasi de persoane care gandesc atipic si le capteaza cu usurinta atentia. Isi doresc de la ceilalti sa aiba opinii fermesi sa nu le fie teama sa le exprime. De fapt, le plac oamenii indrazneti, care au curajul sa fie diferiti.

Uranus guverneaza Varsatorii

Aceasta planeta este recunoscuta pentru surprize, mai placute si mai putin placute, pentru evenimentele neasteptate si mutari impulsive.

Tocmai pentru ca Uranus are un caracter atat de impulsiv, este posibil ca nativii nascuti in aceasta zodie sa se indragosteasca rapid si sa le treaca fiorii dragostei la fel de repede.

Sfat: Daca esti in zodia Varsator si ai inelul de logodna pe deget, iar in relatia cu iubitul esti de relativ putina vreme, nu te grabi la altar. Mai stai un timp cu el si vezi daca este intr-adevar sufletul tau pereche.

Majoritatea celor nascuti in aceasta zodie pot sa iubeasca patimas, dar nu dupa mult timp pot parasi cu nonsalanta.

Reprezentante ale zodiei

Virginia Woolf – 25 ianuarie 1882-28 martie 1941

Oprah Winfrey – 29 ianuarie 1954

Mia Farrow – 9 februarie 1945

Yoko Ono – 18 februarie 1933

Nu te ingrijora! Uite cum il faci sa fie doar al tau in functie de zodia lui. Afla-i secretele!

Foto: Guliver