pungile de sub ochi femeie

Arati extenuata si lipsita de vlaga mai tot timpul? Pungile de sub ochi te fac sa arati mai batrana! Aceste patru solutii naturale nu iti afecteaza pielea si au si rezultate imediate!

Este greu sa iti mentii un aspect fresh atunci cand ochii tai sunt mereu obositi si incetosati, iar pungile de sub ochi sunt un semn clar ca esti stresata si extenuata.

Pungile de sub ochi pot fi transmise ereditar sau pot fi un semn al unui stil de viata nesanatos. Nu exita o alta varianta de a scapa definitiv de pungile de sub ochi decat cea chirurgicala, scrie Wellness Bin. Insa exista multe alte variante de a estompa pungile de sub ochi pana la a le face aproape invzibile.

Daca te sperie acele si bisturiele, poti recurge la remedii naturale care te vor scapa, pentru scurt timp, ce-i drept, de pungile de sub ochi.

Lista minune de ingrediente ca sa scapi de pungile de sub ochi

Cartofii – Tine la frigider, pentru aproximativ o jumatate de ora, doua felii de cartofi. Aplica apoi acele felii de cartofi pe zona de sub ochi si lasa-le sa actioneze alta jumatate de ora. Folosind acest remediu zilnic, vei vedea ca rezultatele sunt uimitoare.

Vitamina E – Pune in apa rece cateva picaturi de vitamina E si amesteca. Inmoaie in solutie tampoane demachiante sau buretei si aplica-le pe ochi pentru 20-30 de minute.

Pliculetele de ceai – sunt foarte utile pentru un tratament rapid de estompare a pungilor de sub ochi. Tine la frigider pliclete de ceai verde folosite, pana cand se racesc complet. Aplica pe ochi pliculetele reci si lasa-le sa actioneze timp de aproximativ 25 de minute. La final, spala cu apa rece.

Albusul de ou – Separa albusul de galbenus si bate-l cu telul sau cu mixerul pana ce devine o spuma ferma. Foloseste o pensula pentru a aplica aceasta spuma sub ochi. Las-o sa actioneze pret de 20-25 de minute pe pungile de sub ochi si apoi curata zona clatind cu apa rece.